Boğa Burcu Cinsellikle Nasıl?

Boğa burcu cinsellikle nasıl harekete geçer sorusunun cevabı, güvenle ve şefkatle olabilir. Bir Boğa burcu için cinsellik, özellikle mahrem olan her şeyini bilen eşiyle yahut sevgilisiyle yaşanır. Cinselliğin üreme ve aile bağları için önem teşkil ettiğini düşünür.

28.07.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-09:43) Boğa Burcu Cinsellikle Nasıl?

Boğa burcunun cinsellikle arası iyidir. Zira, yemek, uyumak, dinlenmek gibi temel ihtiyaçlardan birini de cinsellik teşkil eder.

Boğa burcu için mükellef bir sofra, güvenli bir yuva, ateşli bir yatak üçlüsü aranılası hayaller arasındadır.

Bu burcun insanları düzenli hayatın bağımlısıdırlar. Büyük bir maceraya atılmaktansa, planlı-programlı hareket ettikleri küçük girişimlerle hareket ederler. Atacakları her adımın bir sonrasını hesaplamaları, seviştikleri insanla ilişkileri için de geçerlidir.

Boğa burcu cinsellikle nasıl ilişki kuruyorsa, hayatla da o şekilde kurar. Çünkü, birlikte olacağı insanı titizlikle seçer. Gündelik yaşamında da hayli özenli davranan, inatçı ve ayrıntıcı bu burcun mensupları, sevişirken de aynı seçiciliği, tekeşliliği ve güveni karşı taraftan bekler.

Cinsellikte çok uçuk sayılacak, zorlayıcı fantezileri yoktur. Genel bir sevişme düzeni, oda ortamı gibi standart ve temiz alanlar onlara göredir.

Boğa Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Boğa burcu cinsellikte görselliğe çok kıymet verir. Onun yanında bakımlı olmanız, doğal halinizden taviz vermeden hijyene dikkat etmeniz de önemlidir.

Boğa burcu cinsellikle nasıl kendini ifade eder diye sorduğunuzda, açık konuşacağını göreceksiniz. Bu anlamda, onun kimi ifadeleri çok düz olduğu için, kırılmamaya çalışmanızı tavsiye ederiz. Onunla yaşayacağınız seks için, öncesinde iletişim kurmanız bu durumu olumlu etkiler. Çünkü, Boğa burçları seksi çok abartmadan yaşarlar. Kendileriyle rahatça sohbet edilebilir. Güvenilir bir portre çizerler.

Cinsellikte en önem verdiği etmen sabırdır. Aceleyle yenilen yemekten, aceleyle gezilen yerlerden, aceleyle yapılan her şeyden nefret eder. Bundan dolayı, seksi de aceleye getirmekten ziyade, doya doya ama zamanında yaşamayı sever. Yani, sevişeceği anların takvimi de az çok bellidir. Hafta içi iş süreçlerinden sonra, hafta sonları sabah uyanınca gibi, belli saatleri kapsayan bir öngörüleri vardır. Çünkü, Boğa’lar radikal değişikliklerden pek hoşlanmazlar.

Boğa Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Boğa burcu cinsellikle nasıl hareket ediyorsa, kendisine de öyle davranılmasını ister. Saygı, mesafe, kalite bu burcun olmazsa olmazları arasındadır. Kıskanç burçların arasında adı geçse bile, yine de onunla konuşmayı denediğinizde, size anlayış gösterecektir. Cinsellik onun için hayvani güdülerini törpüleyeceği veya egosunu tatmin edeceği bir kulvar değil, bir paylaşım arenasıdır.

Cinsellik, onlar için sevilmek, okşanmak ve öpücüklere boğulmaktır. Boğa burcu için, birleşme eyleminden ziyade, birliktelik olgusu önemlidir. Sarılmak kendilerine sunulan kutsal bir hediye, bitimsiz bir anın başlangıcı gibidir. Sevgi duyabildikleri her yerde, arzularını da açığa çıkarabilirler. Ona övgü sözleri söylemeniz çok hoşuna gidecektir. Ruhunun okşandığını hissetmesi, bedeninin mabedini de size açacağı anlamına gelir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal