Bırakın Baharın Enerjisi Evinize Dolsun

Bahar aylarının müjdeleyicisi olan Nisan ayında Covid-19 salgını nedeniyle evde geçirdiğimiz şu günlerde kıyafetlerden cildimize kadar birçok alanda bahar hazırlığına başladık. Peki ya günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz evlerimiz? Uygulayacağınız küçük dokunuşlar ile baharın enerjisini evinize doldurun…

06.04.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-16:57) Bırakın Baharın Enerjisi Evinize Dolsun

Bugünlerde çok sık vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarımız olan evlerimiz her zaman özel ve en değer verdiğimiz yerler arasındadır. Ancak Nisan ayının gelmesi ile birlikte vücudumuzda ve ruhumuzda yaptığımız bahar temizliği, evlerimize de yansıyor. Bu tabii ki her mevsim farklı bir dekorasyon ile evinizi komple yenileyin demek değil. Buna ne vakit ne de nakit dayanabilir. Ufak dokunuşların evinizde baharın enerjisini hissetmemizi sağlayacağını belirten Esra Kestirenöz, rengarenk bir dönemin başladığını belirtti.

EVİNİZDE ÇİÇEK AÇŞIN

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ağaçlar gibi evlerin de çiçek açtığını ifade eden Kestirengöz, “Yapacağınız ilk işlem odak noktanızı belirleyin. Bu salonunuz ya da oturma odanız olabilir. Pencerelerinizin etrafında çiçekler kullanarak, monoton görünen bir yeri renklendirmek ile uygulama kısmına geçebilirsiniz. Ayrıca, çiçeklerle dolu bir vazo ve bahar kokulu mumlar ilkbaharın serin ve yumuşak havasını içeri taşır. Kışın en sevilen eşyalarından olan battaniyeleri dolaba kaldırma ve rengarenk bahar neşesini enerjisini evlerimize, hayatımıza almanın zamanı. Evinize hem enerji hem de canlılık katması için güneş ışınlarından bolca yararlanmakta fayda var. Bu yüzden kalın perdelere sonbahara kadar veda edelim. Aydınlatmalarda avizeler yerine abajur ve şamdanlar ile ortamda farklı bir hava hissettirin Pastel renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Fazlalıklardan kurtulun daha minimal ve işlevsel dekorasyona yönelin. Boş duvarları tablolar ile değerlendirin,” şeklinde ifadelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal