Bir Seçenek Değil Öncelik Olmanın 5 Yolu!

Yıllardır kadın erkek ilişkileri üzerine binbir türlü yorum yapılmıştır. Ve yapılmaya da devam ediyor. Hepimiz partnerimizden ilgi bekliyoruz. Peki onun için bir seçenek değilde öncelik olmak ve bunu içinden gelerek yapmasını nasıl sağlarız?

30.01.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-17:18)

Aşağıda yazılan maddeleri uyguladığınızda, daha doğrusu bu davranışları gerçekten benimseyip kendinizle özdeşleştirdiğinizde; işte o zaman ilişkiniz adeta bir sihirli el değmişçesine size ve partnerinize keyif vermeye başlayacak.
1. Diyalogları sürekli başlatan siz olmayın!: Sürekli mesaj atıp, konuşarak onu kendinize bağlayacağınıza inanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Bırakın, bazen o sizinle konuşmak istesin.
2. Hayır demeye öğrenin!: Bunu kaba bir üslupla değil, bir sevgi sözcüğü kullarak yada aranızdaki hitap şeklini kullanarakta yapabilirsiniz. Mesela sizi arayıp sormadığında, onun istediği her zamanda siz müsait olmayın.
3. Gizemli olun, bırakın sizi keşfetsin!: Erkekler kadınların konuşmayı ve anlatmayı ne kadar çok sevdiğini biliyorlar. Ancak erkeği size doğru çeken husus, sizi gizemli bulmasıdır. Eğer sizi gizemli bulmuyorsa ve sizinle ilgili her şeyi açıkça biliyorsa bu durumda sizden yavaş adımlarla uzaklaşır.
4. Sen kendini önceliğinde tut!: Kişinin kendini öncelikli tutması, karşı tarafa yansır. Bu her şeyden önce sizin kendinize saygı duyduğunuzu gösterir. Bu sebeple de karşı taraftanda aynı davranış şeklini görürsünüz. Her erkek karşısında özgüvenli, kendine yetebilen ve kendini seven bir kadın görmek ister. Siz ona bunu gösterdiğinizde, onun içinde öncelikli olmaya başlarsınız. Aynı zamanda kendi özel alanınızı korumanızda çok önemlidir. Asla arkadaşlarınızdan uzaklaşmayın ve kendinize ait faaliyetler bulun, hobilerinizi yapın ve asla ona bağımlı olmayın. Yoksa maalesef, bağımlısı olduğunuz adamın seçeneği olursunuz.
5. Hiç bir zaman 'Elinin altındayım'ı gösterme!: Her an gidebileceğinizi ona gösterin. Her zaman başka bir seçeneğinizin olduğunu bilsin. Bu başka bireyler anlamındaki seçenek demek değildir. Bir adama ne yaparsa yapsın katlanmak ve onu kaybetmemek için sürekli alttan almak elbette yapılabilecek en büyük hatadır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal