Bilimsel Olarak Instagram Beğenilerini Arttırmanın Yolları

Herkes Instagram hesaplarında beğenilerini yükseltmek ister. Bunun için birçok yol yazılsa da bilimsel çalışmalar bunu da çözmüş.

23.10.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-11:40)

Instagram beğenilerini yapılan araştırmalar sonuçlarına göre arttırabilirsiniz. Hangi saatlerde hangi öğelerle yapılacağını belirtiyor.

BİLİMSEL OLARAK INSTAGRAM BEĞENİLERİNİ ARTTIRMANIN YOLLARI

Mavi rengin baskın olduğu bir fotoğrafı paylaşın. Çalışmalara göre mavi renkli fotoğraflar ötekine göre yüzde 24 daha çok beğeni kazandırıyor. Fotoğraf filtresi tercih edin. Bir dönem filtre kullanılmadan yüklenen fotoğrafları “No Filter” etiketiyle yüklemek popüler olsa da istatistiklere nazaran filtre kullanmak (özellikle ‘Mayfair’ adlı filtre) yüzde 21 daha çok beğeni kazandırıyor. Suratınızı gösterdiğiniz fotoğraflar yüzde 35 daha çok beğeni getiriyor. Fotoğrafları yüklediğiniz saate özen gösterin. Instagram’ın yeni algoritmasına nazaran yükleme yaptığınız ilk saatte daha çok beğeni alırsanız ilerleyen vakitlerde varacağınız kullanıcı sayısı artıyor. Çalışmalara göre yolculuk fotoğrafları için cuma günleri 09.00-13.00 arası, eğitim ile alakalı yüklemeler için perşembe günleri 16.00, teknoloji içerikleri için pazartesileri 14.00 ve yiyecek görselleri için cuma günleri 14.00 en popüler zamanlardır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal