Beyaz Tene Parfüm Önerileri

Günlük yaşantımızda kozmetik ürünler arasında kadın erkek fark etmeksizin en sık kullanılan kozmetik ürünlerden biri de parfüm. Parfüm kullanmak hem kullanan kişi için hem de etrafındakiler için hoş kokular bırakır. Peki, parfüm seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?

22.06.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:40) Beyaz Tene Parfüm Önerileri

Parfüm, tamamen kişiye ait bir tercih olduğu için kişinin karakterinin bir yansıması olarak düşünülür çoğu zaman. Aynı zamanda ten renginizde kokular üzerinde etkilidir. Esmer ya da beyaz tene parfüm önerileri farklılık gösteriyor bu yüzden. Birçok sebepten dolayı parfüm seçimi oldukça önemlidir. Parfüm seçiminde dikkat edilmesi gereken şeyler söz konusu.

PARFÜM SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ŞEYLER

 Parfüm seçerken birçok unsuru göz önünde bulundurarak karar vermemiz gerekiyor. Ayrıca parfüm seçiminde dikkat edilmesi gereken şeyler de bir hayli fazla sayılıyor. Peki, parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler neler?

Parfüm seçimi yaparken genelde birden fazla kokuyu aynı anda test ediyoruz. Bu kokuları ise vücudumuzda birbirine yakın bölgelere sıkarak yapıyoruz. Bu ise kokuların karışmasına ve doğru kokuyu bulmamıza engel oluyor. Bu yüzden parfümü, koku denem kartlarına sıkarak ilk önce hoş bulduğunuz kokuyu en aza indirgemeli ve daha sonra tene sıkmalısınız.

Parfüm seçimi yapmaya gidecekseniz o gün üzerinizde başka bir kokunun olmasına da dikkat etmelisiniz

Parfüm seçimi yaparken kokuyu nabız alan bölgelerde denemek gerekiyor. Bu yüzden seçim yaparken kokuyu, bileklere sıkılarak denenmesi kokunun teninize olan uyumunu anlamanız için dikkat edilmesi gereken bir diğer konu

Parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler arasında mevsime göre de koku belirleyebilmek de yer alıyor

Beyaz tene parfüm veya esmer tene uygun parfüm seçimi yapabilmek de dikkat edilmesi gereken bir diğer konu.

TENE GÖRE PARFÜM ÖNERİLERİ

Buğday tene parfüm önerileri arasında; zengin ve kuvvetli esansların karışımından oluşan tatlı, şipre, tarçın veya baharat aromalı kokuları yer alıyor.

Esmer tene parfüm önerileri arasında ise esmer tenlerin genelde yağlı cilt yapısına sahip olması nedeni ile oryantal veya egzotik kokular yer alıyor.

Beyaz tene parfüm önerileri arasında ise meyve veya baharat aromalı kokuların yanı sıra taze ve vanilyalı kokular yer alıyor. Fakat beyaz tende dikkat edilmesi gereken bir konu var. Ten renkleri nedeni ile kaçınılması gereken bazı aromalar yer alıyor. Beyaz tene parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler;

Beyaz tende turunçgiller içeren; portakal, mandalina, greyfurt gibi kokulardan kaçınılması gerekiyor. Çünkü bu tarz kokular içerikleri nedeni ile açık ten üzerine sıkılıp dışarı çıkıldığında ciltte lekeye neden olabilir

Bu yüzden kapalı veya nemli ortamlarda sıkılması ve

Direkt olarak tene değil giysiye uygulamaya özen göstermeleri gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal