Beyaz Saça Pastel Dokunuş

Coronavirüs nedeniyle uzun süre evde kaldık ve saç bakımlarımızı yaptırmak için kuaföre gidemedik. Bu dönemde saçlarında beyazı olan kişiler beyazlarını da kapatamadı ve bu sorunu halletmek için farklı alternatifler aramaya başladı. İşte pastel dokunuşlar ile beyazları kapatmanın yolları…

04.07.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-11:35) Beyaz Saça Pastel Dokunuş

Uzun süre saç bakımını kuaförde yapamama kadınların en büyük problemlerinden biri oldu. Özellikle saçlarındaki beyazları kapatmak için devamlı kuaföre gidenler bu dönemde kendi yöntemleriyle saçlarındaki beyazları kapatarak genç bir görünüm elde etmenin formülünü bulmuş gibiler.

PUNK RUHUNUN ENERJİSİ

Bu senenin en çok tercih edilen renklerinden biri olan pembeyi sadece kıyafetleriniz de ya da aksesuarlarınızda değil yoğun olan beyaz saçlarınızda da kullanmak oldukça moda. Bu trend Punk Spirit olarak anılmaktadır. İsyankâr farklı ve bir o kadar da etkileyici duran bu rengi beyazlarınızı kapatırken sizin ruhunuzu da gençleştirecek.

Bu trend aslında farklı bir çekicilik barındırıyor. Bir şeylere uyum sağlamak isteyenlerden çok kendini daha iyi ifade etmek isteyenlerin tercih ettiğini söylememiz gerekir. Çok farklı bir rengi profesyonel yollarla saçlarınızda uygulayamayacağınız için saçlarınızda ciddi zararlar verebileceğini düşünüyor olabilirsiniz. Ama hiç merak etmeyin tek kullanımlık spreyler ile saçlarınızda harika pastel tonlar, seksi ve havalı görünüm kazanabilirsiniz.

DAĞINIK SAÇ MODELLERİNDE PASTEL DOKUNUŞLAR

Geleneksel olan tüm saç modelleri, tekrar yorumlanarak yepyeni stillere dönüşüyor. Zarif ve soğuk bej tonlarının omuz uzunluğundaki saçlardan aktığı trend 70’leri yansıtıyor. Beyaz saçı asimetrik kesim ya da dalgalı modellere pastel dokunuşlar yaparak oldukça genç bir görünüme sahip olabilir ve kendinize enerjik bir hava katabilirsiniz. Neon pembe-yeşil ya da siyah, bordo, mor, kırmızı gibi öne çıkan renklerde aksesuarlar ile vurgu yaparak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal