Beyaz Mutfak Dolapları Nasıl Temizlenir?

Evde mutfak temizliği nasıl olmalıdır? Mutfak dolabı temizlerken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir? Mutfak dolaplarınız beyaz renkse onları silmenin en önemli kuralı nedir? İşte temizlikte işinizi kolaylaştıracak pratik öneriler.

13.05.2019-16:12 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-16:04)

Mutfak dolapları en sık kirlenen yağlanan dolaplardır ve temizlikleri zaman alır.. Sık sık temizlenmesi gereken mutfak dolaplarını kolaylıkla dezenfekte etmenin yöntemlerini sizler için biraraya getirdik.

MALZEMELER: 

Kuru bez, dolabınızın çeşidine göre temizleyici, ılık su, merdiven, yağ çözücü, kurulama bezi.

YUKARIDAN AŞAĞIYA DOĞRU TEMİZLEYİN 

Mutfak dolplarınızı temizlemeye başlamadan evvel yapmanız gereken şey,tabi ki dolaplarınızın içini boşaltmak olacaktır. Sonrasında bir kovanın içerisine ılık su doldurup içerisine ahşap temizleyici ve mutfak dolabınızın çeşidine uygun temizlik maddesi eklemelisiniz. Arından temiz bir bezle mutfak dolaplarınızın dışını silin. Yukarıdan aşağıya doğru temizleyin.

DOLAPLARINIZI ISLAK BIRAKMAYIN

Boyunuzun yetişmediği yerlerde merdivenle uzanın. Detaylı temizliğe başlarken mutlaka önce dolaplarınızın içini ardından dışını temizleyin. Dolapların ıslak kalmamasına özen gösterin. Aksi halde ıslak dolaplar şişme yapar ve bu sebeple kolay aşınırlar.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal