Bel Bölgenizdeki Fazlalıklardan Kurtulmanız İçin Tavsiyeler

Göbek yağı özellikle bazı durumlarda tehlikeli olabilir, bu nedenle belinizin boyutunu azaltmak sadece daha iyi bir görünüm değil, daha iyi bir sağlıkla ilişkilidir.

19.11.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-15:01) Bel Bölgenizdeki Fazlalıklardan Kurtulmanız İçin Tavsiyeler

Göbek yağı özellikle bazı durumlarda tehlikeli olabilir, bu nedenle belinizin boyutunu azaltmak sadece daha iyi bir görünüm değil, daha iyi bir sağlıkla ilişkilidir. Ortalama bel ebadı 1950'lerden bu yana yedi cm artmıştır. Bel ölçünüzü inceltmek istiyorsanız bunlara dikkat etmenizde fayda var:

Kalorileri azaltın: Oldukça bariz bir nokta, ama belinizi küçültmek istiyorsanız, tükettiğiniz kalori miktarını azaltmanız gerekir. Yediğiniz gıdaların kalori hesaplarına dikkat edin.

Egzersiz yapın: Seçtiğiniz egzersizlerin özellikle bel bölgenizi çalıştırdığından emin olun.
Bel Korsesi: Egzersiz sizin için yeterli gelmiyorsa, ünlülerin tercih ettiği seçeneği deneyebilirsiniz: Bel korsesi. Jessica Alba, bu tekniği deneyen ünlüler arasındadır. Alba bu yöntemi kullanarak doğumdan sonra hızla eski haline kavuşmuştu.

Stresi kontolü: Stres bel bölgenizin büyümesine sebep olabilir. Bunun nedeni, karın çevresindeki kilo artışı ile ilişkili olan kortizol hormonunu arttırmasıdır.

İyi bir uyku düzeni: Uzmanlar, uykusuzluğun, özellikle de midenin etrafında kilo almayla ilişkili olduğunu öne sürmektedir. Uyku düzeninize dikkat edin.

Sigarayı bırakın: Sigara içmek sadece akciğerleriniz için kötü değil, aynı zamanda karnınız için de kötü bir şey. Belinizi küçültmek istiyorsanız, sigarayı bırakmalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal