Bebeksi Bir Cilt İçin Şeker Peelingi

Sağlıkla parlayan pürüzsün bir cilt bir çok kadının hayali. Peki evde şeker peelingi yapımı tarifiyle istediğiniz görünüme kavuşabileceğinizi biliyor musunuz? İşte evde yapabileceğiniz şeker peelingi tarifi…

24.07.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 19.05.2021-17:50)

Cilt bakımına özen gösteriyor ama istediğiniz görünüme kavuşamıyor musunuz? Belki de pürüzsüz görünüme kavuşmak için uğraştığınız cilt bakımında, kimyasal ürünlerden uzak durmalı, doğal yöntemlere yönelmelisiniz. Nasıl mı? Dediğinizi duyar gibiyiz tabi ki ev yapımı şeker peelingiyle. Sizin için hazırladık evde şeker peelingi yapımı…

PÜRÜZSÜZ CİLDİN SIRRI EVDE ŞEKER PEELİNGİ YAPIMI

Şeker Peelingi Tarifi

-Yarım fincan toz şeker, beyaz ya da kahverengi fark etmez tercihen organik

-Yarım fincan zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı

-Birkaç damla esansiyel yağ, hangisinin kokusu hoşunuza gidiyorsa onu kullanabilirsiniz tercihinize bağlı

-Geniş ağızlı kavanoz

Ev Yapımı Şeker Peelingi Yapılışı

Bütün malzemeleri bir kaba alın karıştırmaya başlayın ve hava almayacak şekilde bir kavanoza aktarın. Duş sırasında 1 çorba kaşığı ya da ihtiyacınız olduğu kadar maskeyi alın ve cildinize uygulayın. Bütün cildinizi bu karışımla ovun ve daha sonra durulayın. Cildinizde ipeksi bir his olduğunu göreceksiniz. Bu maske cildinizdeki ölü derilerden arınmanıza yardımcı olacaktır.

Kullanım sıklığınızı cildinizin ihtiyacına göre kendiniz ayarlamalısınız. Biz en fazla haftada iki kez uygulamanızı öneriyoruz. 

Birkaç kullanımdan sonra kendi rutininiz oluşacaktır. Kavanoza aldığınız karışımın oda sıcaklığında saklama süresi ortala iki ay ancak su almamasına özen gösterin. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal