Bebeksi Bir Cilde Sahip Olmak İçin 9 Adım

Dünyadaki bütün kadınlar ilk olarak cildini tanımalı ve cildin ihtiyaç duyduğu bakım ürünlerinden faydalanması gerekir. Bu nedenle düzenli kullanım sağlıklı bir cilde merhaba dememizi sağlayacaktır.

16.11.2017-11:44 - (Son Güncelleme: 16.11.2017-11:37) Bebeksi Bir Cilde Sahip Olmak İçin 9 Adım
Dünyadaki bütün kadınlar ilk olarak cildini tanımalı ve cildin ihtiyaç duyduğu bakım ürünlerinden faydalanması gerekir. Bu nedenle düzenli kullanım sağlıklı bir cilde merhaba dememizi sağlayacaktır. Çoğunlukla kadınlar ciltlerinin sürekli nemli ve pürüzsüz görünmesi için çokca vaktini harcarlar. Makyaj yapan kadınların da oldukça önem verdiği bu konu hakkında bazı önerilerde bulunduk!

CİLT SAĞLIĞINIZI KORUMAK İÇİN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Düzen

Disiplin

Cilt temizleyici

Döküntüler için yumuşak bir fırça

Nemlendirici

1. Adım: Pürüzsüz Cilt konusunda öncelikle dikkat edilmesi gerekenler cilt bakımı ve temizliğinin düzenli yapılmasıdır. Tüm modeller photoshop’un nimetlerinden yararlanıyor, hiçbir cilt bakımı photoshop’lu güzelliği sağlamaz ancak cildinizin sağlıklı göründüğüne dikkat edin.

2. Adım: Bir bakım ürünü almadan önce cilt tipinizi öğrenin. Cildinizin kuru, yağlı, normal ya da karma olup olmadığını öğrendikten sonra size uygun bakım ürününü kullanabilirsiniz.

3. Adım: Günde en az 2 kere bakım yapmaya özen gösterin. İlkini sabah ve diğerini yatmadan önce yapabilirsiniz. Zamanla cildinizin arındığını ve daha canlı göründüğünü fark edeceksiniz.

4. Adım: Cildinizde temizleyici kalıntıları kalmadığından emin olun. İyi bir cilt temizleme ürünü alın, cildinize yavaş bir masajla uygulayın. Kirlerin iyice temizlendiğinden, fazla yağların alındığından emin olun. Daha sonra cildinizi iyice durulayın.

5. Adım: Düzenleyici her zaman T bölgesi (alın, burun ve çene) yağlı olan ciltler için gereklidir. Aşırı parlaklığı kontrol edilmesini sağlar.

6. Adım: Ciltte dökülmeler donuk bir görünüme sahip olmanıza neden olabilir. Bir ya da iki haftada bir cilt yüzeyinizdeki ölü hücrelerinizi temizleyin. Titreşimli yumuşak fırçalar ile hassas bir şekilde cildinizi fırçalayın.

7. Adım: Nemlendiriciler cildinizin yumuşak ve genç kalmasını sağlar. Ufak kırışıklıkları ve cildinizin kurumasını önlemek için cildinize uygun nemlendirici kullanabilirsiniz. Güneş ışınlarından koruyan SPF içeren nemlendiricileri tercih edin.

8. Adım: Vitaminler beslenmenizi düzenleyip size enerji verebilir. Ek olarak cildinizi koruyan yiyeceklerle beslenin. Sadece ıvır zıvır yiyen biriyseniz cildiniz de bundan doğal olarak etkilenir. Cildinize yararlı meyve ve sebzeleri günlük beslenme listenize ekleyin.

9. Adım: Sağlıklı cilde sahip olmanın en hızlı yolu günlük ihtiyacınız olan suyu içmenizdir. Kafein ve gazlı içecek gibi içecekleri bıraktıktan sonra sürekli ve düzenli olarak su tüketmeyi de unutmayın!
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal