Bebekler Kışın Nasıl Giydirilmeli? Bebek Giydirmenin Detayları

Mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda bebeklerinizi giydirmenin en pratik ve doğru yöntemlerini bilmek ister misiniz? Bebeklerinizi hastalıklardan korumak ve sağlıklı büyütmek için neler yapmanız gerektiğine bakalım.

28.10.2019-15:01 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-14:32)

Bebeğinizi giydirirken belki de farkında olmadan bazı hatalara düşüyor olabilrisiniz. Bebeklerin hasta olmaması için yapmanız gerekenleri, onları giydirirken de göz önünde tutmanız gerekiyor. 

BEBEK GİYDİRİRKEN DİKKAT

-Fanila gibi ince pamuklu giysi üstüne kalın yünlü bir kazak giydirilir çocuklara. Oysa tek kat kalın giysidense üst üste pamuklu, yumuşak ve vücudunu saran ince şeyler giydirildiğinde aralarındaki hava tabakası bebeğinizi üşümekten koruyacaktır. Dışarı çıkarken bu giysilerden en üsteki yün olursa daha iyi koruma sağlar. Ortam sıcaklığı değişince gerekirse bir kat azaltılır ya da artırılır. Bu yöntem ile bebeğinizi sıkan, ağırlaştıran kıyafetlerden bunalması önlenir.

-Vücut ısısı genelde baştan kaybedildiğinden muhakkak kulakları kapatan şapka, eldiven, kalın çoraplar ve botlar giydirilmeli.

-Yürüyen bebeklerde, yağmurlu havalarda botların su geçirmeyenlerden olduğuna emin olunmalı.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal