Bebek Yüzlü Olmak İçin

Yıllar boyu hep şöyle bir söylemle karşılaşmışızdır; ‘‘ne kadar da bebek yüzlü!’’ Bebek yüzlü olmak, sevimliliği, masumluğu, saflığı, iyiliği, güzelliği ve bir dolu pozitif şeyi tasvir ederken kullanılan en belirgin tanımlardan biri olmuştur. Peki, bebek yüzlü olmanın avantajları nelerdir?

22.06.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-16:38)  Bebek Yüzlü Olmak İçin

Bebek Yüzlü olunur mu, yoksa bebek yüzlü doğulur mu, tam bilmiyoruz ama; bu yönde çeşitli stratejiler edinmek mümkündür.

Bebek Yüzlü Olmak İçin, bebek gibi olmak gerekmekten öte, bazı kimi önlemlerle insanlara o imajı sunabilmenin bazı yolları bulunmaktadır.

BEBEK YÜZLÜ OLMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

Bebek yüzlü olan insanlar çevrelerinde pozitif kişiler olarak algılanırlar. Daima genç görünürler. Havalıdırlar. Yaydıkları o saf imajdan ötürü, güvenilir bir portre de çizerler. Kimi zaman şeytan tüyüne sahip oldukları, ne yaparlarsa yapsınlar, kimsenin onlara kızmadığı da söylenir. Çapkınları da çıkabilir, vefalıları da… O konulara fazla giremiyoruz. Olaya nasıl yaklaşacağınız size kalmış.

BEBEK YÜZLÜ OLMAK ADINA NELER YAPMAK GEREKLİDİR?

Bebek yüzlü doğmadım diye üzülmeyin. Kimi küçük taktiklerle bu hale bürünmeniz mümkün gözüküyor.

Bebek Yüzlü Olmak İçin, öncelikle ayna karşısında bayağı bir mesai harcamanız gerekiyor. Yüzünüze oturacak o sevimli gülümsemeyi yakaladığınız anda, onu şak diye dondurup, bir kimlik gibi üstünüze giyinmeniz, yeri geldiğinde de işlevsel şekilde onu kullanmanız gerekiyor. Bu gülümseme; bir erkekle flört etmek için de annenizden izin koparmak için de, öğretmeninizden yüksek not almak için de olabilir. Sebebini çok karıştırmıyor, işin özel kısmını mahremiyet çerçevesinde size bırakıyoruz.

Bebek Yüzlü Olmak İçin, sürekli pozitif bir enerji yaymak gerekiyor; zira, bebek yüzlü derken de o bebeğin gülümserken, sevimli yüzü kastediliyor. Sakın olayı yanlış anlayıp, suratımızı indirmeyelim, aman!

Bebek Yüzlü Olmak İçin, kendimize dikkat etmemiz; spor yapmamız, uyku düzenimizi sağlam tutmamız gerekiyor ki, kırışıklıklarımız bizi erken ele vermesin.

Bebek Yüzlü Olmak İçin bebek gibi olmak gerekiyor ki, onun yolu da kendimize bakmaktan, önem vermekten, kendimizi gerçekten iyi hissetmemizden geçiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal