Bayram Alışverişini Ucuza Getirmenin Yolları

Kurban Bayramı yaklaşırken bayram heyecanı ile birlikte yapacağınız masrafları düşünme hali sizi sarmaya başlar. Korkmayın! Size vereceğimiz tavsiyelerle bayram masraflarını azaltabilirsiniz.

27.07.2019-10:31 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-08:54) Bayram Alışverişini Ucuza Getirmenin Yolları

Bayram neşe kadar masraf da demektir. Bu yüzden daha stratejik davranmalı ve bazı konulara daha fazla dikkat etmeliyiz. Yapacağınız bazı hareketlerle masrafları yarıya indirebilirsiniz.

BAYRAM ALIŞVERİŞİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

KIYASLAYIN

Bayram için alışveriş ederken e-ticaret sitelerinden ve mağazalardan karşılaştırma yaparak en uygun alternatifi bulabilirsiniz.

ALIŞVERİŞ

Şeker alışverişi toptan yaparak maliyeti düşürebilirsiniz.

İNDİRİMLER

Mağazaların indirim kampanyaları izleyin. Alışveriş yapmak amacıyla bayramı beklemek yanlıştır. Çünkü böyle dönemlerde fiyatlar yüksek olur. Ancak indirim dönemlerini bekleyerek faydalanabilirsiniz. 

MUHAFAZA EDİN

Bayram dönemi için aldığınız gıda ve tatlı ürünleri uzun zaman kullanılması gerekebilir. Bu nedenle onları serin yerlerde saklamanız gerekebilir. 

TATLI TERCİHİ

Misafirliğe giderken ya da konuk ağırlarken pahalı tatlılara gerek yok. Hepimizin bildiği tatlılara da bayramı geçirebilirsiniz. 

HEDİYELER

Kurban bayramında birçok adrese ziyarette bulunacaksanız bu nedenle hediyelere ihtiyaç var. Hediyeleri de toptan alabilir ve böylece maliyeti tekrar düşürebilirsiniz. 

 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal