Bayatlayan Kahvenizi Değerlendirin!

Evlerimizde her gün bir şeyler bayatlıyor, kahve de bunlardan biridir. Kahvenizin bayatlaması halinde onu atmak yerine nasıl değerlendirirsiniz. Bayatlayan kahve nasıl değerlendirilir?

07.12.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 07.12.2019-11:04)

Bayatlayan kahve nasıl değerlendirilir? Kahvenizin bayatlaması halinde onu atmak yerine nasıl değerlendirirsiniz. Evlerimizde her gün bir şeyler bayatlıyor, kahve de bunlardan biridir.

BAYATLAYAN KAHVE NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

Peeling
Cildinizi pürüzsüz hissetmek istiyorsanız kahve ile bal karıştırın ve yüzünüze ve vücudunuza peeling yapın. Şişkinlik ve cilt üzerindeki koyu lekelerin azalmasına yardımcı olduğu gibi cildinize genç bir parlaklık verir.

Saç maskesi
Şampuanlamadan önce saçınızı ıslatın ve diplerine kahve sürün. 5 dakika kadar kahve ile saç diplerine masaj yapın. 10 dakika beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın. Saçlarınız hiç olmadığı kadar parlak olacaktır. Not: Açık renk saçlara uygulamayın.

Gübre
Kahveyi toprağa ekleyin ve gübre olarak davranacaklardır. Ayrıca sıcak suyun içine koyabilir bu karışımı sprey içine koyarak ev bitkilerinize püskürtebilirsiniz. Kahve bitkiler için çok zengin bir besin kaynağıdır.

Mobilya Boyası
Kahveyi ılık su ile karıştırın ve bu karışım ile ahşap mobilyalarınızın çizik olan yerlerini ovun. Ardından karışımı bir süre beklettikten sonra silerek temizleyin. Kahve lekesi çizikleri örtmeye yardımcı olacaktır.

Böcek Kovucu
Zararlıları istemediğiniz alanların etrafına kahvenizi serpin. Böcekler ve hayvanlar kahvenin kuvvetli kokusu sebebiyle uzaklaşır. Bu yöntemi kedileri bahçeden uzak tutmak için de uygulayabilirsiniz.

Mumlar
Mum yanarken, evinizde hafif bir kahve kokusu olmasını istiyorsanız dibine kahve dökebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal