Başak Burcu Erkeğinin Hoşlanma Belirtileri

Başak burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri neler? Başak burcu erkeği keskin bir zekaya sahip olduğu halde pek atılgan değildir . Peki, başak burcu erkeği aşk hayatı nasıldır? Başak burcu erkeği ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

06.07.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-09:11) Başak Burcu Erkeğinin Hoşlanma Belirtileri

Başak burcu erkeği keskin bir zekaya sahip olduğu halde pek atılgan değildir .  Başak burcu erkeği her zaman neşelidir. Enerjileri genellikle üst düzeydedir. Peki, başak burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri neler? İşte tüm merak edilenler haberimizde...

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN HOŞLANMA BELİRTİLERİ VE DETAYCI OLMASI

En bariz özellikleri çok detaycı olmalarıdır. Kimsenin aklına gelmeyecek en detay şeyler onların aklına gelir. Bu nedenle de partnerleri eğer uyum sağlamazsa oldukça zor bir çift olurlar. Ancak uyumlu bir eşe sahip olurlarsa da o eş için canlarını bile verirler.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ HAKKINDA BİLGİLER

Başak burcunun en büyük özelliği çok aşırı titiz temiz ve kuralcı olmasıdır. Düzeni ve disiplini çok sever, normalde çok sevecendir ama düzeni disiplini bozulursa etrafındakileri kırar geçirir. Bu nedenle onunla çalışacak kişiler düzenli ve bakımlı olmalıdırlar. Onun bu kadar disiplinli ve titiz olması onunla çalışanları bunaltabilir. Yapılacak her işin düzenli ve disiplinli olmasına çok özen gösterir.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLAR

Başak burcu erkeği popülerdir. Gittiği her yerde dikkatleri üzerine toplamayı başarır. Çok sempatik ve çekicidir. Bu nedenle her gittiği yerde muazzam ilgi görür. Etrafında daima birileri vardır. Arkadaşlık ilişkileri çok samimidir. Dost canlısıdır. Samimi arkadaşlarını çok eleştirir ve kırar incitir. Ama çok çabuk da gönül alır. Kırılan arkadaşları bile çok severler onu.

Eğer bir şeyi beğenmediyse onu kolay dile getirir ve arkadaşını ondan caydırır. Liderlik vasfı vardır. Girdiği her ortamda sözü dinlenir. Çok çalışkandır. Arı gibidir. Bir dakika yerinde duramaz. Pes etmez. Azmini ve hırsını kimse geçiremez. Çünkü buna izin vermez.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ BAŞARISIZLIĞA TAHAMMÜL EDEMEZ

Başak burcu insanının en sevdiği duygu başarı duygusudur başarısızlığa ise asla tahammülü yoktur. Hedeflediği yere daima hedeflediği tarihten önce gelir. Çok enerjiktir bu nedenle aynı anda yüzlerce işi düşünüp kotarmaya çalışır. Çok keskin bir zekası vardır. Ama araştırmadan, inceleyip süzmeden hiç bir işe tamam demez.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ KİŞİSEL EĞİTİMİNE ÖNEM VERİR


Başak burcu erkeği aristokrasiyi sever, elit ortamlardan hoşlanır, kültürlü, akil kişilerdir. Daima kendini eğitir. Kitap okumayı kültürel ortamları hiç kaçırmaz. Entelektüel birikime değer verir. Ailesine oldukça düşkündür. Ailesi en büyük önceliğidir. Annesi ve babasına kardeşlerine düşkünlüğü ile bilinir. Başak burcu erkeği oldukça sadık bir eştir. Evlendiğinde eşine sonsuza kadar sadık kalır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Başak burcu erkeği yüz olarak çok çekici ve seksi bir yüze sahiptir. Kendisi için saçları çok ama çok değerlidir. Öyle ki saçlarına yüzünden daha çok bakım yapar. Yüz hatları belirgindir. Özellikle burnu ve çenesi oldukça belirgindir. Ağızları küçücük ve dudakları kalındır. İlgi çekici gözleri vardır. Oldukça parlak bakarlar ve bakışları ile adeta baş döndürürler. Kendinden zarif hareketleri vardır. Bu nedenle her gittiği yerde ilgi ve alakayı üzerine toplar. Yürüyüşü, gezişi, her hali ile dikkat çeker. Adeta asalet simgesidir. Gittiği her yerde merak edilir. Karizmatik ve cezp edici görünür. Her giydiği yakışsa da yakışanı bulma konusunda kararsızlardır. Birazda üşengeç olduklarından her işlerini başkaları görsün kendileri hep hazıra düşsün isterler. Karizmatik olduklarından ve oldukça nasipli olduklarından kendilerine her işlerini halledecek birilerini bulmakta zorluk çekmezler. Giyim kuşamda zevkli olmadıklarından mutlaka birileri tarafından giydirilmeleri gerekir. Başak burcu erkeğine yakışan en güzel renk denizci mavisidir.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ VE AŞK


Başak burcu erkeği aşktan çok hoşlanmaz, romantizmden anlamaz, duygusallığını gizler. Başak burcu erkeği karşı cinse çok zor güvenir. Ürkek ve çekingen bir haldedir. O sevgisini de belli etmeden iyice gözlemler ve düşünüp taşınıp karar verir. Ama sevdi mi tam seven ve bir ömür boyu süren bir karaktere sahiptir. Asla ihanet etmeyecektir. Sadık bir kocadır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Kendi gibi dürüst, temiz, titiz, düzenli kadınlardan hoşlanır. Kendini yetiştiren akıllı kadınlardan hoşlanır. İtaatkar ve söz dinleyen kadını baş tacı yapar. Fizik tende çok konuşmaya önem verir. Güzel ve etkili konuşan bir kadın için yapamayacağı şey yoktur.

Başak burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri ve aşk hayatını derinlemesine inceledik. 'İlişkili haberler' kısmında diğer burç yorumlarını okuyabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal