Başak Burcu Erkeği

Burçlar aylara göre kişinin özelliklerini, karakter yapısını, duygusallığını belirler. On iki tane burç vardır. Bunlar ay sırasına göre kova, balık, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak diye sıralanır.

17.05.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:39) Başak Burcu Erkeği

Burçlar aylara göre kişinin özelliklerini, karakter yapısını, duygusallığını belirler. On iki tane burç vardır. Bunlar ay sırasına göre kova, balık, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak diye sıralanır. 

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ

Başak burcu 24 Ağustos ile 23 Eylül ayları arasına tekabül eder. Başak burcu erkeğinde en belirgin özellik olan çok titiz, temiz, düzenli olmasıdır. Hemen hemen burç özelliklerinin hepsini taşır başak burcu erkeği. Aynı zamanda kusursuz olmak isteyen başak burcu erkeği her şeyin en mükemmelini isterler. Kendilerini dünyanın merkezinde sanırlar. Her şeyin en iyisini kendileri bilirler. Biraz bencil olsalar da aynı zamanda duygusal yapıları vardır. Hırslı yapıları vardır. Yemeğe çok düşkün olup yemek seçmezler. Önüne ne koysan yerler. Çok yedikleri gibi spor yapmayı da çok severler. Hiperaktif yapıları vardır. Yerlerinde duramazlar. Aşk hayatını çok da umursamazlar. Çapkındırlar. Mutlaka geçmişlerinde onları üzen birileri olmuştur ama bunu gururlarına yediremedikleri için anlatmazlar. Kimseye de belli etmezler.

İlk aşklarını bir türlü unutamazlar. Hatta evlendiğinde kız çocuğu olunca ilk aşkının adını çocuğuna bile bırakmayı düşünürler. Başak burcu erkeği kendini çok över. Ve övülmekten de çok hoşlanırlar. Başak burcu erkeğine bir şeyi yaptırmak isterseniz hiç zorlanmazsınız. Biriz poh pohlamanız yeterli. Hemen istediğiniz her şeyi yaparlar.

Aynı zamanda başak burcu erkeği, ailesine çok düşkündür. Onlar için her şeyi hiç düşünmeden yapar. Adaletli, haksızlığa dayanamazlar. Kırmaktan, kırılmaktan çok korkarlar. Çok çekingendirler. Eşine ve çocuklarına çok düşkündürler. Evcil, uysal bir yapıları vardır. Ama damarlarına dokunduğunuz zaman hiç tanımadığınız bir hale dönüşebilir. Güzel yanı sinirleri çabuk geçer. Eşine yardımcı olmayı çok seven vefakardırlar. Gezmeyi, kıyafet almayı, alışverişi, para harcamayı çok severler. Sonrasını düşünmeden çılgınca para harcarlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal