Balkon Nasıl Dekore Edilir?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hemen herkes balkonunda minik değişimler yaparak kendilerine yaşam alanı oluşturmaya başlıyor. Peki, balkon dekore edilirken nelere dikkat etmek gerekir? Küçük balkon nasıl dekore edilir? Detaylar haberimizde…

21.05.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-15:35) Balkon Nasıl Dekore Edilir?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte balkon sezonu da açıldı. Şehir hayatında her ne kadar bağlı bahçeli evlerde oturmak mümkün olmasa da balkonda yapılacak değişikliklerle hem evinize hem de balkonunuza yepyeni bir hava katabilirsiniz.

BALKON NASIL DEKORE EDİLİR?

Balkonunuz küçükse dert etmeyin. Küçük balkonlar için de yaratıcı fikirler mümkün. Yer kaplamayan bir sandalye ile balkonunuza koyacağınız çiçekler hem balkonunuza bambaşka bir hava katacak hem de içinizi vaktinizin çoğunu orada geçirmenize neden olacak bir huzur kaplayacak.

Balkonunuzun büyüklüğüne göre eski bir divan, sandalye veya paletlerle oturma alanı oluşturabilirsiniz. Üzerine sereceğiniz pikeler ve yumuşak yastıklar hem konforlu hem de şık tam bir yaz köşesi oluşturabilirsiniz.

Yazlık kilimler, renkli saksılar, rüzgar gülü, rüzgar çanı, minik ışıklar, fener, mumluklar ve kendinizi tatilde gibi hissedebileceğiniz çeşitli aksesuarlar… Dergi ve kitaplarınızı koyabileceğiniz raflar ve kahveniz için minik bir sehpa… İşte içinizi huzur kaplayacak köşenizi hazırlamanız için ihtiyacınız olanlar bu kadar...

Aynı zamanda yazlık kilim yerine plaj hasırları da kullanabilirsiniz. Artık hava almak istediğinizde kendinizi dışarı atmak için balkonunuz emrinize amade olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal