Balık Sırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? Balık Sırtı Örgüsü Tarifi

Çocukluğumuzdan beri en sevdiğimiz saç modellerinden olan balık sırtı örgüsünü kolay yöntemlerle nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? Kendi kendinize pratik bir şekilde öreceğiniz balık sırtının tarifini sizler için derledik.

03.05.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:40)

Dışarıdan bakıldığında bir hayli  zor bir saç modeli gibi görünse de pratik bazı tekniklerle siz de balıksırtı saç modelini rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 

KOLAY BALIKSIRTI NASIL ÖRÜLÜR?

Örgüye başlarken saçların ön orta kısmından bir tutam alıp tarayın. Ardından tutamı iki kere ördükten sonra iki tutamı elinizle ayırın. 2 tutamın arasına bir tutam ekledikten sonra devamı kendiliğinden gelir. Her bir tutamda aşağıdan alarak saçlarınızı balık sırtı örgüsü yapabilirsiniz. Saçınızın dilediğiniz kısımda bitirerek lastik bir tokayla sabitleyebilirsiniz. 

Ünlüler tarafından da sıklıkla kullanılan balıksırtı örgü modelini kırmızı halıda bile görebilirsiniz. Sizin için bir araya getirdiğimiz balık sırtı saç modelini siz de evde deneyip bir kaç defa el pratikliği kazanarak istediğiniz kıyafet kombininize eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal