Balık Burcu Erkeği Cinsellikte Ne İster?

Balık burcu denilince, pozitiflik, iyimserlik ve dürüstlük akla gelir. Vicdanlı insanların başında Balık burçları gelirken, aynı zamanda geçmişe de çok bağlı kişilerden bahsederiz. Peki balık burcu erkeği cinsellikten bekletişi nedir? İşte detaylar…

14.07.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-16:09) Balık Burcu Erkeği Cinsellikte Ne İster?

Hülyalı dünyalarında ayrı bir hayat yaşayan bu burcun insanlarının hayallerini yıktığınız anda, sizden hızla uzaklaşırlar. Zira, hassasiyetlerini anlamanızı beklerler. Kaba biriyle birliktelik yaşamaları zordur. Aşırı hassas davrandıkları için, kimi zaman bir şeyleri kafalarında büyüttükleri ve alıngan davrandıkları da görülür. Böyle anlarda, onunla açık açık konuşmanız fayda sağlayacaktır. Nitekim, ilgiye bayılırlar.

BALIK BURCUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Balık burcu insanları uyumludur. Her gittiği ortamda sakince davranmasını bilirler. Fakat, bir aksilikle karşılaştıklarında, memnuniyetsizliklerini de anında dile getirirler. Kızgınlıkları büyük olmaz. Hemen sönüverirler ve çabuk sakinleşirler.

Balık burcu insanları, yalnız kalmaya da alışmışlardır. Kırılacaklarını bildikleri yerden uzaklaşmaya karşı bir eğilimleri vardır. Güven duygusuna çok önem verirler. Rahat hissetmedikleri yerde huzursuz olurlar. Kimi balık burcu insanları uçarıdırlar. Kanat takmış gibi, bir orada bir burada görülürler. Onu bir yere sabitlemek zordur. Size aitlik duymazlarsa, elinizden kayıverirler.

BALIK BURCU ERKEĞİNİN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Balık burcu erkeği fazlasıyla şıpsevdi, heyecanlı bir erkektir; fakat, asla kötü niyet barındırmaz. Eğer, ona sınırınızı belli etmezseniz, sizi kendi hayal dünyasına çekecektir. Bu dünya belki de hoşunuza gidecektir. Çünkü, Balık burcu erkeği eğlenmeyi, romantizmi ve dozunda flörtü çok sever. Fakat, ona verilen sözler konusunda ince eleyip sık dokur. Bu anlamda, söz verip de tutmazsanız, onu sinirlendirebilirsiniz.

Güvendiği bir kadın bulması da çok önemlidir. Her zaman onu dinleyecek, destekleyecek ve ona güzel sözler söyleyecek insanlara ihtiyaç duyar. Balık burcu erkeği cinsellikte ne ister derseniz, bu anlamda da özel bir hassasiyete ihtiyaç duyacaktır.

BALIK BURCU ERKEĞİ CİNSELLİĞE NASIL BAKAR?

Balık burcu erkeği cinsellikte ne ister denildiğinde, ilk akla gelen cevap, tensel bir temastan öte romantizmdir. Hayal kurmaya verdiği önem ve hassasiyeti, onun günübirlik ilişkilerden ziyade, gönlünü okşayan kişilerle ilişki kurmasını sağlayacaktır. Ona güzel sözcükler söylemek, saygıyla ve samimiyetle hitap etmek ve şefkatle dokunmak, cinselliğe giden yolda büyük bir etki sağlayacaktır.

Balık burcu erkeği cinsellikte ne ister diye düşündüğünüzde, cevabı ön sevişmede gizlidir. Öyle ki, cinselliği hemen tüketilecek bir savurganlık gibi görmeyen bu burcun insanı için, flört etmek, tatlı sözler sarf etmek ve ince dokunuşlar önem taşır. Ruhlarının okşanması, cinsel performanslarını da etkilemektedir.

Vahşi ve ani hareketlerden ziyade, nezaketlik içeren, hafif hareketler onları harekete geçirir. Bu yönde, yatakta onlara yumuşak sözler söylemeniz, onu çok sevdiğinizi, ona dokunmaktan hoşlandığınızı ve bir erkek olarak yanınızda bulunmasından ötürü özel hissettiğinizi belirttiğinizde, bundan çok etkileneceklerdir. Sizin konforunuza da önem verirler. Rahatlığınız onların rahat etmesi adına da gereklidir. Bu anlamda, rahatsız olduğunuz konuları ona kibar bir dille ifade ettiğinizde, sizi hoşnut etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

İpeksi dokunuşlar, dudaklara kondurulan buseler, saçlarının okşanması hoşlarına gider. Balık burcu erkeği cinsellikte ne ister diye sorarsanız; huzur, güven, şefkat ve nezaket, verilecek cevaplar arasındadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal