Bahçenizi Zararlı Canlılardan Koruyacak Bitkiler

Bahçe işleriyle uğraşmak kişinin kendini psikolojik anlamda iyi hissetmesini sağlar. Ancak bazı zararlı canlılar bitkilerinizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine engel olur. Sizin için bahçenizi zararlı canlılardan koruyacak olan bitkileri bir araya getirdik. Detaylar haberimizin içeriğinde...

08.08.2020-17:40 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-17:37) Bahçenizi Zararlı Canlılardan Koruyacak Bitkiler

Bazı bitkiler sayesinde bahçenizi zararlı canlılardan koruyabilir ve böcekleri uzaklaştırabilirsiniz. ‘Peki, bunlar hangi bitkiler?’ diye soracak olursanız, haberimizin detaylarında bu bilgiye ulaşabilirsiniz…

PETUNYA

Gölgede bile büyüyebilen petunyayı rüzgardan korumak gerekir. Son derece parlak bir renge sahip olan petunyalar bahçenizi zararlı böceklerden koruyacaktır.

NANE

Minimum bakım gerektiren nane, güçlü kokusu sayesinde bahçenizi böceklerden korumanıza yardımcı olacaktır. Hem kendi organik nanenizi yetiştirirken hem de bahçenizi böceklerden koruyabilirsiniz.

FESLEĞEN

Mutfakların en popüler bitkilerinden biri olan fesleğen, kokusu ve lezzetiyle iştah kabartıyor. Bunun yanı sıra bahçenizin zararlı canlılardan da korunmasını sağlar.

LAVANTA

Lavanta bahçeniz olmasa dahi evinizde mutlaka yer vermeniz gereken bir bitkidir. Güzel kokusunun yanı sıra hem evinizi hem de bahçenizi zararlı madde ve canlılardan korumanızı sağlar.

AYNISAFA

Aynısafa veya aynısefa çiçeği, bahçelerinizi süslerken aynı zamanda böcek ve haşereler karşı da korur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal