Badem Göz Makyajının Püf Noktaları

Badem göz şekli son yıllarda oldukça revaşta. Hatta öyle ki birçok kişi bunun için badem göz estetiği yaptırmak. Sizde badem gözlere sahip olmak istiyorsanız estetik ameliyat yerine makyajdan yararlanabilirsiniz. Sizin için badem göz makyajının püf noktalarını bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

12.06.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-10:39) Badem Göz Makyajının Püf Noktaları

Badem göz şekli, yapısı, konumu ve şekli itibariyle ideal göz olarak tanımlanmaktadır. Badem gözlere sahip olmasanız da doğru makyaj teknikleri ile popüler olan bu gözlere kavuşabilirsiniz. Sizin için estetiğe gerek kalmadan badem gözlere sahip olmanızı sağlayacak makyaj tüyoları bir araya getirdik. İşte detaylar...

EYELİNER ÇEKİN

Badem göz makyajı için eyeliner önemli bir unsurdur. Bu şekli oluşturabilmek için kuyruklu bir eyeliner çekmeniz gerekmektedir. Uygulamayı tüm kirpik dibine değil de ortasından başlayarak sürerseniz gözleriniz daha çekik gözükebilir.

GÖZ YAPISINI BELİRGİN HALE GETİRİN

Badem gözlere sahip olmak için öncelikle kendi göz şeklinizi ortaya çıkarmanız gerekmektedir. Gözlerinizi daha belirgin ve daha derin göstermek için katlanma çizginize bir bronzer veya uygun tonlarda bir far uygulamanız ve iyice dağıtmanız çok önemli. Bu bölgeye uyguladığınız far, cilt renginden 3 ton kadar koyu olmalıdır. Gözlerin dış kısmını ise yukarı doğru dağıtarak hafif çekik bir görüntü verebilirsiniz.

DOĞRU AYDINLATICI

Göz makyajında aydınlatıcı kullanmak gözlerin daha açık, belirgin ve canlı gözükmesini sağlar. Eyeliner sürdükten sonra göz pınarlarınıza aydınlatıcı sürüp dağıtmanız gerekir.

RİMEL UYGULAYIN

Makyajınızı tamamlamak için özellikle dış köşedeki kirpiklerinize yoğun bir rimel uygulamalısınız. Bu uygulamayı yapmadan önce içten dışa uzayan takma kirpiklerden yardım alarak daha dramatik bir görünüm elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal