Aydınlatıcı Kullanma Rehberi: Aydınlatıcıları Nasıl En İyi Kullanabiliriz?

Aydınlatıcı sadece highlighterdan ibaret değildir. Yüzün sadece yüksek yerlerine değil her yerine uygulayarak güzel görünümler elde edebilirsiniz.

19.07.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-10:56) Aydınlatıcı Kullanma Rehberi: Aydınlatıcıları Nasıl En İyi Kullanabiliriz?

Artık aydınlatıcıları kullanarak yüzdeki kusurları kapatmak ve hoş görüntüler elde etmek mümkün. Ancak bunu highlighterla sınırlamak niye? Yüzünüzün birçok noktasında aydınlatıcılar harikalar yaratabilir.

KLASİK KULLANIM

İlk olarak, aydınlatıcınızı makyajın klasik düzenine göre suratınızı yüksek yerlerine uygulayabilirsiniz. Bu kullanım için en ideal aydınlatıcılar, likit aydınlatıcılar. Elmacık kemiklerinizin üzerine ve göz pınarlarınıza uygulayarak makyajınızı tamamlayabilir, ışıl ışıl bir görünüm oluşturarak yüzünüzün yüksek yerlerinin ön plana çıkarabilirsiniz.

FAR ŞEKLİNDE

Göz makyajında ışıltılı izlenim hem moda hem de gölge ve ışık oyunu yaptığı için uygulama kolaylığı sağlıyor. Dilerseniz mat farınızın üzerine, tam göz kapağınızın ortasına sürerek uyanık bir görünüm yaratarak gözlerinizin de daha büyük görünmesini mümkün kılabilirsiniz. Ayrıca tüm göz kapağınıza sürerek da güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu kullanım için makyaj severlerin yakından bildiği toz aydınlatıcılar çok uygun.

MAKYAJ BAZI ŞEKLİNDE

Işıltılı ten makyajı severlerin çok beğeneceği bir kullanım var sırada. Aydınlatıcınızı fondöteninizin altına uygulayarak içten parlayan bir cilt izlenimi elde edebilirsiniz. Işıltılı cilt makyajı hem sağlıklı hem de gece makyajlarınıza güzel bir dokunuş olarak uygulanabilir. Bu kullanım için stick aydınlatıcılar biçilmiş kaftandır. Bütün cildinize kullandığınız aydınlatıcınızı fondöten ile tamamlayarak ışıl ışıl bir ten makyajı yapabilirsiniz.

EYELİNER ŞEKLİNDE

Göz makyajınızı tamamlamak için göz makyajınızın üstüne aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Bu şekilde gün içinde göz makyajınızda kalıcı bir ışıltı elde edebilirsiniz. Dilerseniz tek başına, isterseniz de uyguladığınız farların üstüne uygulayabileceğiniz aydınlatıcınızı alt kirpik diplerinize de sürerek daha canlı bir görünüm elde etmek mümkün, gözlerinizin daha büyük gözükmesine katkı sağlayabilirsiniz. Bu kullanım için son zamanlarda piyasaya yeni çıkan kalem şeklindeki aydınlatıcılardan yararlanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal