Ayakkabınız Su Geçiriyorsa Bunları Yapın!

Cilt bakımında sıklıkla kullanılan balmumunun farklı kullanım alanları olduğunu biliyor muydunuz? Dudak nemlendiricisi olarak kullanılan bu maddenin ayakkabılarınız için de kurtarıcı olduğunu görünce şaşıracaksınız.

13.11.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-10:33)

Kozmetik sektöründe sıkça kullanılan balmumunu ayakkabılarınız için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Gelin nasıl kullanacağınıza birlikte bakalım.

BALMUMU KULLANIM ALANLARI

Dudak nemlendiricisi olarak kullanabilirsiniz 

Bal mumunu nemlendici yaparak kullanabilirsiniz. Özellikle çatlayan dudaklarınız için bal mumundan kendi dudak nemlendiricinizi hazırlayabilirsiniz.

Ayakkabınız su geçiriyorsa... 

Bal mumu su geçiren ayakkabılarınız için de birebir. Çok sevdiğiniz ayakkabınızı güvenle giymek istiyorsunuz ama su mu geçiriyor, yapmanız gereken şey, bal mumunu doğrudan ayakkabınızın üstüne bir bez yardımı ile uygulamak ve erimesi için fön makinasından yardım almak. Sonrasında fazla mumu bir havluyla ovalayın. İşte bu kadar! 

Mutfak ev gereçlerinizin yeni görünmesini sağlar

Mutfak ev gereçlerinizi kullanmadan evvel bal mumu ile cilalayarak yeni gibi gösterebilirsiniz. Veya tavanızdaki yağlanmaları gidermek için kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bal mumunu tavanın içine koymak ve sonrasında ocakta pişirmek. Zaman sonra tavanıza kalıcı bir mum tabakası meydana gelecektir Bu fazla yağı emecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal