Ayakkabılar Nasıl Yıkanmalı?

Çeşitli modelleriyle modaya ayak uydurmanın yanında modaya farklı bir yön veren spor ayakkabılar ile artık rahatlıktan ödün vermeden de şık olunabildiğini kanıtladılar. Peki kirlenen bu ayakkabılarımız nasıl temizlenmeli?

18.11.2019-09:41 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-09:23)

Ayakkabılarımızı temizlemek adına birden çok yöntem buluruz, deneriz fakat bunlar ayakkabılarımıza zarar veriyordur. bu detayı bilmediğimizden en sık yaptığımız temizleme metodu çamaşır makinasını kullanırız. Peki en doru ayakkabı temizleme yöntemleri nelerdir?

BEYAZ AYAKKABILARINIZ NASIL TEMİZLENİR?

Tavsiye edilen tüm bu temizleme yöntemleri ayakkabının kısa zamanda temiz görünmesini sağlasa da uzun zamanda kalitesinin bozulmasına sebep olacaktır. Evde yapılan bu uygulamalar ayakkabına zarar verebilir. Beyaz spor ayakkabı temizleme konusunda en sık yapılan hatalardan birisi de ayakkabıları çamaşır makinasında yıkamaktır. Çamaşır makinası ayakkabıların orijinal haline, dokusuna zarar verir. Her ne kadar ayakkabıyı çamaşır makinasında yıkamak kolay gibi gözükse de, geri döndürülemeyecek zararlara yol açabilir. Yapılan büyük hatalardan bir diğeri ise cif ile ayakkabı temizleme işlemidir. Cifin içeriğindeki kimyasallar ayakkabılarına zarar verecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal