Avuç İçinde 'Ben' Olanlar Dikkat!

Avucunuzdaki benlere dikkat! Avuç içinde oluşan ben ne ifade etmektedir? Vücudunuzdaki benler, kişiliğiniz ve gelecek yaşantınız hakkında önemli bilgiler veriyor olabilirler.

06.12.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 06.12.2019-14:42)

 Vücudunuzdaki benler, kişiliğiniz ve gelecek yaşantınız hakkında önemli bilgiler veriyor olabilirler. Avucunuzdaki benlere dikkat! Avuç içinde oluşan ben ne ifade etmektedir? 

BURUN KÖPRÜSÜNÜN ÜZERİNDE YER ALAN BEN

Bu bölümde oluşan ben lekesi önünüzde umut vaat eden bir kariyerinizin olduğunu işaret ediyor olabilir. Ücret artışını çok istediğiniz bir işi hala elde edemediğinizi düşünüyorsanız ilerleyen zamanlarda kavuşabilme ihtimaliniz biraz fazla…

KAŞIN ALTINDAKİ BEN

Kaşınız altında ben lekesi olması güvenilir insan olduğunuzu gösterir. Bu durum aynı anda yol gösterici bir kişi olduğunuzu işaret ediyor olabilir.

DUDAK ÜSTÜNDE BEN

Çekici ve sevimli karakterleriyle bilinen bu kişiler, arkadaş ortamında oldukça popüler insanlardır. Ayrıca kıyafetten yiyecekleri şeylere kadar her şeyin kalitesiyle ilgilenirler.

AVUÇ İÇİNDE YER ALAN BEN

Bu insanlar genellikle yaşamlarının her bölümünde maddi zorluk çekerler.

AYAKTA YER ALAN BEN

Bu bölümde oluşan ben lekesi gezmeyi çok seven, insanlarla iletişim kurmaktan son derece mutluluk duyan insalarda görülür. Bu tip kişilerde etrafındaki insanları kolayca yönlendirebilme yeteneği vardır.

YANAK KISMINDA YER ALAN BEN

Bu kişiler çoğunlukla güçlü ve lider kişilikli insanlardır. Bu tür kişiler her vakit hayatlarının her alanında başarılıdırlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal