Aspirini Saç Bakımında Nasıl Kullanmalısınız?

Uzmanlar, ağrı kesici özelliği olan aspirin hakkında daha önceden kimsenin bilmediği bir iddia ortaya attı.

25.12.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-12:31)

Aspirinin ağrı kesici, kanser ve alzheimer (bunama) hastalıklarını engelleyici birçok faydası var. Aspirinin bu faydalarından birisi de daha önce kimsenin bilmediği, kadınların en çok önem verdiği şeylerden biri olan saçlara mucizevi etkiler sağlamasıdır. İşte aspirinin saçlara faydaları...

ASPİRİNİN SAÇA FAYDALARI

Birçok hastalığı önleyen aspirin, saç sağlığını korumaya yardımcı olur. Özellikle yaz aylarında uzun süre güneşe maruz kalma sonucunda saç rengi açılabilir. Bu durumu doğal yollardan kesin çözüme kavuşturmak için birkaç aspirinin ılık suda çözüp, karışımı saçınıza sürdükten 15 dakika sonra durulayabilirsiniz.

Ağrı kesici özelliği yüksek olan aspirinin içerisinde bulunan salisilik asit, saçtaki parlak ve ışıltılı görünmesini sağlar.

Kadın ve erkek hemen hemen herkesin problemi olan kepek sorunun kesin çözümü için aspirin mucizevi etkiler sağlamaktadır. Banyo yapmadan önce şampuanınıza ekleyeceğiniz aspirin ile kepek oluşumunu önleyebilirsiniz. Aspirinin içerisinde bulunan salisilik asit, aynı zamanda kepeklerin azalmasına yardımcı olur. 

Bu faydalarının dışında ağrı kesici özelliği taşıyan aspirin, saç dökülme problemlerini de önler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal