Aşkta Yüzü Gülen Burçlar

Mükemmel partneri bulmak şansla ilgili midir? Birçok kişinin yüzü, aşkta bir türlü gülmüyor; çünkü bir türlü doğru kişiyi bulamıyor. Ancak bazı burçlar ilişkilerinde her zaman doğru partneri seçiyor ve oldukça sağlıklı bir ilişki yürütüyor. Gelin hep beraber bu burçların hangileri olduğuna bakalım…

27.03.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-09:35) Aşkta Yüzü Gülen Burçlar

Bazı burçlar ilişki konusunda inanılmaz zekice adımlar atıyor, her bir ilişkilerinde seçebilecekleri en doğru partnerleri seçebiliyor ve onlarla oldukça sağlıklı ilişkiler yürütebiliyor. Mükemmel partneri seçebilmeleri, attıkları adımların zekice olmasından kaynaklı mıdır yoksa kalplerinden gelen sesleri dinliyor olmalarından dolayı mıdır yoksa mantıklarının konuşmasına müsaade etmelerinden dolatı mıdır gelin hep beraber öğrenelim…

BOĞA BURCU

Zevk sahibi olan Boğa burcu, her durumda ağzının tadını iyi bildiği gibi, partner seçme konusunda da bu durum değişmez! Sağduyulu Boğa burcu, adeta bir insan sarrafıdır. Karşısındaki insanın iyi mi yoksa kötü mü olduğunu hemen anlar. Bu sayede dikkatli tavırlar sergileyerek partner olmayı düşündüğü kişiyle uyuşup uyuşmayacaklarını da anlamış olur.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler güçlü sezgilere sahip olan burçlardır. Karşısındaki kişinin, kendisine uyum sağlayacak kadar duygusal, ailesine ve sevdiklerine düşkün ve sevgi dolu olup olmadığını anlamak zorundadır. Bunlardan emin olmadan asla o kişiyle bir ilişki kurmaz Yengeçler. O kişinin Yengeç burcunun güvenini sonuna kadar kazanması gerekir, bu da çok fazla zaman alacağı için doğru olmayan kişiler bu ilk etapta anında elenirler.

BAŞAK BURCU

Başak burcu doğru partneri bulmak için çok fazla çalışır. Onun mükemmel insanları bulmasının nedeni ise ne şansı, ne hisleridir. Onun mükemmel partneri bulmasının tek nedeni, bu konulara gerçek anlamda zaman ayırmasıdır. Kimilerinin görüp de anlamadığı sinyalleri detaylarda usta olan Başak burcu hemen anlar ve o kişiyle görüşmeyi keser. Bu şekilde en hatasız, en tehlikesiz ve en mükemmel partneri bulmayı başarabilir.

OĞLAK BURCU

Bir başka insan sarrafı olan burç da dikkatli Oğlak burcudur. Oğlak burcu karşısındaki insanın niyetini hemen okuyabilir. Bir insanın gerçekten mi iyi olduğunu yoksa iyi biri gibi mi davranmaya çalıştığını anlayabilir. Oğlak burcunun kriz zamanlarında yanında olacak ve espri duygusuyla da yüzünü güldürecek bir partnere ihtiyacı vardır. Bu özelliklere sahip mükemmel partneri bulana kadar durmaz.

KOVA BURCU

Kova burcu en duygusal burçlardan biri olmayabilir belki ama en zeki burçlardan arasında yer alır ve her zaman en harika partnerleri bulmuştur. Bazıları radarına takılan partneriyle uzun bir süre arkadaş kalmayı dener, bu esnada da onu iyice tanır ve sonra kendilerini bu ilişkiye adar.

BALIK BURCU

En duygusal burçlar arasında başı çeken Balık burcunun çok kuvvetli bir altıncı hissi vardır. O kendisini için doğru insanı gördüğü an, hemen tanır. İnsanların kalbini görür ve nasıl insanlar olduklarını anlar. İçlerinden gelen sese kulak verdiklerinde ise mükemmel partneri seçmelerinin önünde hiçbir engel duramaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal