Askılı Çanta Modelleri

Kullanım kolaylığı sağlayan askılı çanta modelleri her kadının dolabında yer verdiği parçalardan biri. Günümüzde farklı tasarımlarla karşımıza çıkan bu modelleri nasıl kullanmamız gerektiğini biliyor musunuz? Sezonun trend modelleri ve kombinleri hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

30.06.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-16:59) Askılı Çanta Modelleri

Omuz çantaları taşımak kolay olduğu için küçük ve büyük formlarda tercih edebilirsiniz. Son günlerde daha çok mini çantalar olarak karşımıza çıkan askılı çantaları kullanırken boyunu doğru seçmeniz gerekiyor.

Askılı Çanta Nasıl Kullanılmalı?

Bu çantalar bel bitişinde daha modern bir görünüm sağladığı için askıları uzun modelleri kısaltarak kullanmalısınız. Askı ayarı olmayan zincirli modellerinse zincirini bağlayabilir ve düğümü bir eşarpla kapatabilirsiniz. Böylece daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Askılı çanta kullanırken seçtiğiniz parçalar spor şık olmalıdır. Yeni sezonun askılı çanta trendleri mini ve klasik çantalardır. Çantanın şık görünümünün önüne geçmemesi için şık parçalarla kombin yapmalısınız. Günlük kombinlerinizde kullanacağınız çantaların renkleri siyah ve beyaz gibi düz renkler olabilir.

Askılı Çanta Trendleri Neler?
Askılı çanta modelleri geçmişten bu yana her kadının kolaylıkla tercih edebileceği modellerdir. Bu modellerle modern görünüm elde etmek için seçimlerinizi trend parçalardan yana yapmalısınız.

Sezonun en trend çanta modelleri arasında renkli ve mini çantalar yer alıyor. Askı detayında kullanılan zincirler de hala popülerliğini koruyor. Çanta yüzü ve askı rengi farklı olan asimetrik kesimli çantalar sıra dışı olmak isteyenlerin seçimleri arasında yer alacak modern tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor.

2020/2021 sezonunda karşımıza çıkan renkler ve desenler çanta modellerinde kullanılmıştır. İç içe geçen zıt renklerin uyumu bu çantalara çok yakışıyor. Aynı zamanda ton sür ton akımını anımsatan aynı rengin farklı tonlarının kullanıldığı çantalar da trendler arasında yerini alıyor.

Hangi Ayakkabılarla Askılı Çanta Kullanılır?
Askılı çantalar klasik modeller olduğu için seçeceğiniz ayakkabıların da klasik olması gerekiyor. Bu çantalarla yapacağınız kombinleri tamamlayan parçalar ayakkabılar olacağı için sezonun modasına uyum sağlamalısınız.

Farklı renklerle karşımıza çıkan bu çantaları düz siyah ayakkabılarla kullanmayın. Çantaların gösterişine gölge düşürecek olan bu seçim iki parçanın da sönük kalmasına sebep olacaktır.

Beyaz ayakkabılarla askılı çanta kullanabilirsiniz. Eğer şık bir çanta tercih ettiyseniz seçiminiz ince topuklu beyaz ayakkabılardan yana olabilir. Kalın topuklu kapalı formda ayakkabılarla askılı çantalar kullanarak günlük kombin yapabilirsiniz.

Kırmızı, pudra pembesi, hâkî gibi renklerin öne çıktığı ayakkabı modelleri de bu sezon askılı çantalarla kombin yapabileceğiniz popüler modellerdir.

Askılı Çanta Kombini Nasıl Yapılır?
Askılı çanta modelleri tamamlanırken ayakkabı seçiminizi klasik ve şık ayakkabılardan yana yapmalısınız. Siyah yerine beyaz ve canlı renkler seçebilirsiniz. Bu çantaların modern bir görünüm sağlaması için etek kombini yapabilirsiniz.

Bedeni saran midi boy etekler ve dökümlü gömlekler istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlayacaktır. Aksesuar seçiminiz saçınızı kapatarak kullanacağınız eşarplar ve zarif kolyeler olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal