Aşk Acısını Atlatmak İçin Bunları Yapın

Sevdiğiniz kişiden ayrıldığınızda üzüntü duymanız normal bir durum. Ancak bu üzüntü halini kendinizi yıpratmadan üstesinden gelmeniz gerekir. Aksi taktirde psikolojik olarak etkilendiğiniz bu süreç sizi içerisinden çıkamayacağınız bir duruma sokabilir. Peki aşk acısının üstesinden gelmek için ne yapmak gerekir?

25.06.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-16:47) Aşk Acısını Atlatmak İçin Bunları Yapın

Her ilişki masallardaki gibi mutlu sonla bitmez. Bazen ne kadar seversek sevelim ilişkiyi yürütmekte zorlanırız ve son çare olarak ayrılığı seçeriz. Ayrılık acısı içimizi burkar ve büyük üzüntü duymamıza neden olur. Ancak bu acıyla kendimizi tamamen kaybetmek yerine dozunda bırakmalıyız. Sizin için ayrılık acısının üstesinden gelebileceğiniz yöntemleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

"KEŞKE"LERİ HAYATINIZDAN ÇIKARIN

Nasıl biterse bitsin, yaşadığın ilişkiye saygı duyman ve her haliyle kabul etmen çok önemli. Keşke’lerin hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini unutmamalısın. Bu nedenle ‘keşke’ demek yerine affedici olmalı ve daima ileriye bakmalısın.

SORUNU KENDİNİZDE ARAMAYIN

İlişkinizin bitmesinin nedenlerini kendinde aramamalısın. Herkes hata yapar ancak sürekli olarak kendini sorumlu tutmak, psikolojik olarak kendinizi bir çıkmazda bulmanıza neden olabilir. Bu nedenle kendini suçlamaktansa olanı kabullenmelisin.

ONDAN ÖNCEKİ YAŞAMINI HATIRLA

Unutmamalısın ki ondan öncede yaşıyordun. Ondan önce yaşadığın bu hayatı, o gittikten sonrada devam ettirebilirsin. Onu sadece hayatının bir döneminde sana eşlik etmiş, güzel bir yol arkadaşı olarak hatırlamalısın.

KENDİNİ DAİMA SEV

Kişi önce kendini sevmeli ve kendine saygı duymalı. Kendine sevgisi ve saygısı olmayan biri zaten kimseyi gerçek anlamda sevemez. Ayrılmayı veya devam etme kararını kendin için iste. İlişki kadar; ayrılık da sana yeni şeyler katacaktır. Bu süreci iyi değerlendirebilir, kendini yeni alanlara yöneltebilirsin. Unutmamalısın ki meşguliyetten daha iyi bir terapi yoktur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal