Antre Dekorasyonu

Antre dekorasyonu yaparken estetik görünümün yanında fonksiyonelliğe de dikkat ederek yapılmalıdır.

02.04.2020-23:13 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-23:13) Antre Dekorasyonu

Antreler evin giriş bölümü olduğundan size gelen misafirlerinizin ilk dikkatini çekecek yer olarak bilinir. Antrenizi dekore ederken giriş bölümünün büyüklüğü ve aldığı ışık oldukça önemlidir. Küçük alanlara gerekli gereksiz eşya ve aksesuar doldurmak yerine daha portatif ama fonksiyonel modelleri tercih etmeniz daha doğru olur.

Antre mobilyaları modellerinde aldığınız ürün mutlaka çok sayıda eşyanızı almalıdır. Ayakkabı, terlik, palto, mont, şapka, şemsiye gibi giyim ve aksesuarlarınızı alabilecek modeller tercih etmelisiniz.

Özellikle üzerinde ayna olan modeller evden çıkmadan son rötuşları yapmanızı sağlayacaktır.

Antre dekorasyonunda renk çok önemlidir. Açık renklerin hakim olduğu tonlar antreleri daha aydınlık ve  geniş gösterecektir. Eğer modern tarzı tercih ediyorsanız metalik eşyalar almanızı tavsiye ederiz. Ayrıca aydınlatma olarak spot ışıklandırmalar kullanılmaktadır. Farklılık yaratmak istiyorsanız ayaklı aydınlatmaları seçebilirsiniz.

Antrelerde mobilya koymaya yeriniz varsa sandalye ya da şık bir tabure alabilirsiniz. Ayaklı askılıklar her zaman portatif bir antre mobilyası olmuştur. Eğer ayaklı askılık koyacak yeriniz yoksa duvara monte edilen askılık kullanabilirsiniz.

Sade tasarımlardan hoşlanmıyorsanız duvarlarda boya yerine duvar kağıdı kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal