Anneanne Yöntemleriyle Evde Hamilelik Testi Nasıl Yapılır?

Eskiden büyüklerimizin hamile olup olmadıklarını anlamak için kendi kendine yaptığı testleri bir araya getirdik. Siz de evde kendi imkanlarınızla bu testleri yapmak istiyorsanız gelin doğal yöntemlere birlikte bakalım.

24.07.2019-15:52 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-16:48) Anneanne Yöntemleriyle Evde Hamilelik Testi Nasıl Yapılır?

Hamileliğin ilk belirtisi hepimizin bildiği gibi adet görülmemesidir. Buna mide bulantıları da eşlik ediyorsa bu şüphe kuvvetlenebilir. Sizde bu meraktan kurtulmak istiyor ve hamilelik testini evinizde uygulamak istiyorsanız eski geleneksel yöntemleri uygulayabilirsiniz.

DİŞ MACUNU YÖNTEMİ  

İçi boş bir kaseye rengi beyaz olan diş macununu iyice sıkıp üzerine idrarınızı ekleyin. Köpük köpük bir görünüm oluşur ve rengi sabit kalırsa olumsuz, köpürme olur ve renk maviye dönüşürse olumludur.

ÇAMAŞIR SUYU YÖNTEMİ

Çamaşır suyunu plastik kaseye koyup üstüne 3 çay kaşığı çamaşır suyu ilave edin. İdrarla beraber çamaşır suyu köpürüyorsa sonuç olumlu, aynı duruyorsa sonuç olumsuzdur. 

İDRAR BEKLETME YÖNTEMİ

İdrarı boş bir kaba ya da şişeye koyun. Düz bir yüzeyde durduktan sonra 1 gün geçene dek dokunmayın. İdrarın üstü beyaz, ince bir tabaka olduysa olumsuz, aynı görüntüde kalıyorsa olumludur.

TOZ ŞEKER YÖNTEMİ  

Kasenin içindeki toz şekere sabah uyandığınız anda yaptığını idrarınızı katın. Şeker tamamen çözülürse olumsuz, topaklanma olursa sonuç olumludur.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal