Angelina Jolie'nin Güzellik Sırrı

Kırmızı halının en göz alıcı kadınlarından biri olan Angelina Jolie güzelliği ile gören herkesi kendine hayran bırakıyor. Dolgun dudakları, etkileyici bakışları ile dillere destan olan Angelina Jolie'nin güzellik sırlarını sizin için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

04.07.2020-18:50 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-18:47) Angelina Jolie'nin Güzellik Sırrı

Angelina Jolie gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız onun takip ettiği bu tüyolara kulak verin. Angelina Jolie’nin güzellik sırlarını sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

ETKİLEYİCİ BAKIŞLAR

Angelina Jolie'nin olmazsa olmazı eyelinerı gözlerinin dış kısmına ve kirpik diplerine dağıtarak bakışlarının daha derin görünmesini sağlıyor. Güzelliğin kraliçesi olan Angelina Jolie'nin son dokunuşu ise dışa doğru taradığı kirpikleridir.

PÜRÜZSÜZ DUDAKLAR

Angeline Jolie dudağı diye bir gerçek var! Makyajına uygun nude veya ultra canlı renkler tercih eden Angelina, dolgun dudaklarını ön plana çıkarmayı tercih ediyor.

SAÇ MODELİ

Güzel oyuncu, geçmiş yıllarda farklı kesimlere ve renk tonlarına gönlünü kaptırmış olsa da uzun zamandır koyu kestane saç renginden ve kendi halinde uzayan saç kesiminden vazgeçmiyor.

CANLI VE SAĞLIKLI BİR CİLT

Angelina Jolie'yi hiç bir zaman ağır bir makyaj ile göremezsiniz. Göz ve dudak makyajını dengede tutmayı seven güzel oyuncu, cilt makyajında ferah bir görünüm tercih eder.

AÇIK RENK KAŞLAR

Jolie, pürüzsüz teni ve koyu renk saçlarını açık renk kaşları ile tamamlıyor. Saç renginden 1-2 ton daha soluk kaş rengine sahip olan güzel oyuncu, yumuşak bir mizaca sahip.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal