Alyans Modelleri

Alyans modelleri arasında gümüş, altın, bombeli, ilginç modelleri bulabilirsiniz. Peki, doğru alyans seçimi nasıl yapılmalı? Alyans seçimi hakkında bilmeniz gereken tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

30.06.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-16:54) Alyans Modelleri

Alyans seçimi yapmak hiç de kolay değildir. Günümüzde onlarca farklı model karşımıza çıktığı için hem zevkimize hitap eden hem kullanışlı modelleri bulmak zor oluyor. 

Alyans Modelleri Nelerdir?
Alyans seçimi yaparken farklı birçok model arasından en doğrusunu bulmanız gerekiyor. Kullanışlı, elinize yakışan ve modern alyansları seçmek için modelleri hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Alyans modelleri gelin adayları için daha hareketli, taşlı ve incili gibi modeller olurken damat adayları için daha sade tasarımlara sahiptir. Seçim yaparken günlük hayatta kullanabileceğiniz modelleri tercih etmelisiniz.

Günümüzde oldukça farklı tasarımlar ortaya çıktığı için sadece altın ve gümüş değil farklı renklerde alyanslar da bulabilirsiniz. Materyallerinin kullanışlı olmasına dikkat etmeniz ve seçim yaparken tarzınızı yansıtan modelleri belirlemeniz gerekiyor.

Altın alyans modelleri beyaz altın, sarı altın, rose gibi farklı renklerle satılıyor. Günlük hayatta sadeliği tercih ediyorsanız beyaz altın alyans seçimleriniz arasında yer alabilir.

Gümüş alyans modelleri; düz, bombeli, taşlı, simli gibi farklı tasarımlara sahiptir. Çelik materyal kullanılan yüzükler arasında farklı renkler ve tasarımlar bulabilirsiniz.

Alyans Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Alyans modelleri seçerken yüzükleri uzun süre parmağımızda taşıyacağımızı unutmadan seçim yapmalıyız. Taşlı, gösterişli modeller ne kadar ilgi çekse de günlük hayatta kullanmak zor olabiliyor. Aynı zamanda tarzınıza uyum sağlamayan yüzüklerden bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Seçim yaparken tarzınızı yansıtan modellere bakmalısınız. Farklı görünümleri seviyorsanız özel tasarım yaptırabilir, renk seçimini farklı tercih edebilirsiniz.

Alyans seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de parmaklara yakışan modelleri belirlemek. Kalın alyans modelleri kısa parmaklar için uygun değildir. Parmak boyunuzu daha kısa göstereceği için seçimizi ince ve zarif modellerden yana yapmalısınız.

Satın alacağınız alyansın kullanışlı olması da oldukça önemlidir. Kararma yapmayacak ve taşları düşmeyecek kaliteli yüzükler seçmelisiniz.

Altın Alyans Nasıl Seçilir?
Altın alyans modelleri son zamanlarda daha çok gold rose renklerle ön plana çıkıyor. Beyaz altın ve sarı altın renkleri de olan bu yüzükleri günlük hayatta kullanabileceğiniz modeller olarak almalısınız.

Altın alyans alırken ayarına dikkat etmelisiniz. Genellikle 18, 22 ve 24 ayar modeller tercih edilmektedir. Bu modeller daha sağlam olduğu için uzun süre kullanılması mümkündür. 14 ayar altın alyanslar ölçü değişimi yapmak için uygun değildir.

Gümüş Alyans Kullanışlı mı?
Gümüş alyans modelleri bir süre sonra kararma yapacağı için kullanışlı değildir. Gümüş tasarımlar arasında oldukça hoş modeller olsa da günlük hayatta kullanmak zordur. Bu yüzükleri tercih ediyorsanız sık sık parlatarak bakım yapmanız gerekiyor.

Klasik modeller arasından daha kullanışlı bir yüzük seçmek istiyorsanız çelik yüzük modellerine bakabilirsiniz. Çelik yüzükler paslanmaz ve dayanıklı olduğu için kullanım süresi daha uzundur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal