Alüminyum Folyonun Kullanım Alanları Şaşırtıyor

Mutfakların vazgeçilmez saklama ürünü olan alüminyum folyonun sadece mutfağa ait bir ürün olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hiç ütü yaparken alüminyun folyo kullanmayı denediniz mi? İşte hayatınızı kolaylaştıran alüminyum folyonun kullanım alanları...

18.06.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-12:46) Alüminyum Folyonun Kullanım Alanları Şaşırtıyor

Artan yemeklerin bozulmaması için ya da sıcak yemeklerin soğumaması için kullandığımız alüminyum aslında evinizde her alanda size yardımcı olabilmektedir.

ALÜMİNYUM FOLYOYU NERELERDE KULLANABİLİRSİNİZ?

Her kadın ütü yaparken bunalır ve bir an önce bitmesini ister. Kıyafetlerin kırışıklıkları tek sefer sürdüğünüz ütü ile düzelmez. Bu da sizi çok yorar. Ütüyü kolaylaştırmak için ütü masanızın kılıfının altına alüminyum folyo koyun. Bu yöntemi yapınca göreceksiniz ki kırıklıklar çok kolay bir şekilde açılacak.

Gümüş ürünler çok çabuk kararır. Onları eskisi gibi göstermek için alüminyum folyoyu kullanabilirsiniz. Kaynar suyun içine bir miktar karbonat atın ve gümüşlerinizi bu suyun içinde bekletin. Ardından bir parça alüminyum folyo alarak gümüşlerinizi alüminyum folyo kullanarak ovalayın. Bu işlem sonrasında gümüşlerinizin parladığını göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal