Aloe Vera Jeli Saç İçin Nasıl Kullanılır?

Saç ve saç derisi sağlığı için Aloe vera jeli, saç tellerinizin ihtiyacına bağlı olarak, uyguladığınız bakım rutininize farklı yollarla ekleyebilirsiniz. İşte bu doğal ürünü saçlarınız için kullanabileceğiniz ibr kaç pratik yolu sizin için bir araya getirdik…

05.02.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-17:31) Aloe Vera Jeli Saç İçin Nasıl Kullanılır?

Saçlarınızı kolayca canlandırmanın ve bakımlı gözükmesini sağlamanın sırrı aloe verada saklı. Aloe vera jelinın saçlarınız üzerindeki etkisine inanamayacaksınız! İşte detaylar…

ÖN YIKAMA TEDAVİSİ

Aloe vera jeli veya jeli saç öncesi yıkama uygulaması olarak uygun bir seçenektir. Saçınızı yıkamanızdan yaklaşık yarım saat önce, aloe vera jelini saçınızın köklerine ve uzunluğu boyunca hafifçe sürerek masaj yapmaya başlayın. Saçınızdaki kuruluk ve kepek içinde bir tedavi olarak kullanabilirsiniz.

SAÇ KREMİ

Aloe vera jeli saçı iyileştirmek için iyi bir seçenektir. Saç kremi olarak kullanmak için biraz limon suyu ile karıştırın. Şampuandan sonra ıslak saçlarınıza düzenli olarak uygulayın ve 4-5 dakika sonra su ile yıkayın.

DURULANMAYAN SPREY SAÇ KREMİ

Aloe vera saç kremi ile hareket halindeyken de saçlarınızı yenileyebilirsiniz. Bu suyu saçınıza uygunlarken, saçınıza en uygun olan su ve hindistancevizi yağı veya zeytinyağı ile karıştırarak uygulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal