Aksesuar Trendleri

Eşarp Trendi Nasıl Yakalanır? Rafya Aksesuarları Nasıl Kullanacağınızı Biliyor Musunuz? 2020 Öne Çıkan Aksesuarları Neler? Renk Modası Takılara Nasıl Yansıdı? İşte detaylar...

30.06.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-16:21) Aksesuar Trendleri

2020 ilkbahar sezonunu podyumlarda fırtına gibi esmişti. Givenchy, Balmain, McCartney modanın yönünü belirlerken aksesuarlara da ufak dokunuşlar yapılmış ve bambaşka stiller ortaya çıkmıştı. Peki 2020 Aksesuar trendleri nasıl kullanılır? Hangi aksesuarları kullanmalıyız? Aksesuar modasına uyum sağlamak için bilmeniz gerekenleri hazırladık!

Eşarp Trendi Nasıl Yakalanır?
Sokak modasında bandana kullanılmaya başlasa da podyumlarda durum farklıydı. Henüz sokakla özdeşleşmeyen eşarp trendi önümüzde sezon daha çok kullanılacak gibi görünüyor. Eşarp trendi yakalamak için bileğinize bağlamanıza da gerek yok artık.

Eşarpları amacına uygun kullanmaya karar veren moda sektörü safari görünümlü eşarpları öne çıkardı.
Eşarp trendi yakalamak için alnınıza düşen tasarımları tercih etmeniz gerekiyor. Kaş hizasında eşarp bağlamak bu yılın en trend aksesuarlarından biri.

Modern bir görünüm kazanmak için eşarbı olabildiğince dağınık bağlamalısınız. Saçlarda ise doğallık moda. Dağınık görünümlü saçlarla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Kahkül ve kısa saç bu sezon karşımıza çok çıkmıyor. Eşarplarla kahküllerinizi kapatmanız ve hafif makyajlar yapmanız gerekiyor.

Rafya Aksesuarları Nasıl Kullanacağınızı Biliyor Musunuz?
2020 aksesuar trendleri moda haftasında karşımıza alışık olduğumuzdan daha farklı çıkıyor. Doğal bir materyal olan rafya yeni sezonda oldukça fazla kullanılmış.

Fendi, Valentino, Dior gibi önde gelen markaların dokunuşlarıyla rafya aksesuarlar her yerde kullanabileceğiniz parçalar haline getirilmiş. Çantalarda daha fazla gördüğümüz bu materyaller kolyelere, küpelere ve bilekliklere de taşınıyor.
Rafya bileklik sezonun en hit takılarından biri. Doğal görünümlü bu takıları spor giyim kombinlerle kullanabilirsiniz. Renkli taşların da kullanıldığı tasarımlar hem ince hem de kalın bilekli kadınların rahatlıkla tercih edebileceğiniz aksesuarlar.

Rafya küpeler geçtiğimiz yıl takı reyonlarını süslemişti. Bu yaz da sallantılı rafya küpeleri elbise, etek ve pantolon kombinlerinin hepsinde tercih edebilirsiniz.

2020 Öne Çıkan Aksesuarları Neler?
2020 trendlerinde gördüğümüz renkler ve desenler aksesuarlarda da karşımıza çıkıyor. Yazın en güzel aksesuarları olan güneş gözlükleri bu yıl da ön planda. Tasarımları ise geçtiğimiz yıllardan biraz daha farklı.

XXL tasarımları kullanmanın zor olduğu sonunda anlaşılmış ki yeni sezonda atletik formlar kullanılmış. Trendi belirleyen etkense renkler. Gözlük trendini yakalamak için kırmızı ve yeşil renkleri seçebilirsiniz.

Maskülen parçaların feminen yansımalar taşıdığı tasarım bu sezonu yansıtıyor diyebiliriz. Louis Vuitton bunu en güzel yansıtan tasarımlara imza atmıştı. Yeni sezonun aksesuar trendleri pinler. Yaka detaylarıyla uyumlu şapkaları sonbahar kış sezonunda da kullanmaya devam edeceğiz.

Renk Modası Takılara Nasıl Yansıdı?
Yaz stilini en iyi yansıtan tasarımlar renkli parçalar. Aksesuar trendleri de renklerden payını alıyor ve oldukça hoş tasarımlar ortaya çıkıyor. Renkli aksesuarlar arasında en çok renkli küpeler kullanılacak.

Altın, gümüş, rose gold gibi renkleri bir kenara bırakmanın zamanı gelmişti. Takılarda kırmızı, yeşil, pembe gibi renkleri daha çok görüyoruz. Kolye tasarımlarında doğal taşlar ön plana çıkarken bilekliklerde mini rengarenk taşlar kullanılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal