Akrep Burcunun Sevdiği Pozisyonlar Nelerdir?

Akrep burcunun sevdiği pozisyonlar nelerdir? Akrep burcunun sekse bakışı nasıldır? Akrep burcunun sekste anlaştığı burçlar hangileridir?

18.07.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-12:03) Akrep Burcunun Sevdiği Pozisyonlar Nelerdir?

Hangi pozisyonda, hangi kişiyle olduğundan öte, seksin onda yarattığı tutkuya hayrandır. O, sevişmeden yaşayamayan bir canlıdır. Seks, onun için yemek içmek, susuzluğunu gidermek, uyumak gibi temel bir eylemdir. Uzun süre sevişmezse gergin ve saldırgan olabilir. Bütün enerjisini yatağa döker. Tam bir arzu makinesidir!

AKREP BURCUNUN SEKSE BAKIŞI NASILDIR?

Akrep burcu için bir gün bile seksi düşünmeden geçmez desek yerindedir. Kendilerini tatmin etmeyi, mastürbasyonu, mesaj, fotoğraf ya da yüz yüze yapılan seksi, açık saçık telefon konuşmalarını severler. Çok cesurdurlar. Bir kişiye bağlılık duymaları zordur. Genellikle, her yaşta seksin doruklarını yaşamak için programlanmışlardır. Yaşlandıkça, özellikle Akrep kadınlarında cinsel arzu giderek artar. Kendilerinden daha genç erkeklere ilgi göstermeleri olasıdır.

Akrep burcunun sevdiği pozisyonlar, nasıl rahat edeceklerse o hareketlere bağlıdır. Hükmetmeye de hükmedilmeye de bayılırlar. İçlerinde bir kral, kraliçe taşıdıkları gibi, bir köle de taşırlar. Çokeşli fanteziler, BDSM gibi deneyimler, seks oyuncakları onlara göredir.

Akrepler genellikle hararetli oldukları üzere, seks anında da aynı harareti muhafaza edebilirler. Küfür hoşlarına gider. Mazoşist duyguları kabarabilir. Erkeklerinde de sadist eğilimler görülebilir. Biraz maço tavırlı davranıp, saldırganlaşabilirler. Bu anlamda, cinsel bir deneyim yaşamadan önce, herhangi bir çekinceniz varsa, onlarla konuşmanızı tavsiye ederiz. Zira, dizginlenmesi zor insanlardır. Ayrıca, çok sahiplenici ve kıskanç olabilirler. Kendileri başka deneyimler yaşamak isteseler de, sizin sadece onlara ait olmanızı isteyebilirler.

AKREP BURCUNUN SEKSTE ANLAŞTIĞI BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Akrep burçları en çok balık burçlarıyla uyum sağlar. Balıkların hayalperestlikleri Akrep burcunu güldürecektir. Eğlenmeyi de seven bu burcun mensupları, Balıklarla güçlü bir seks etkileşimi sürdürebilirler. Biraz yumuşayabilirler.

Akrep burcunun sekste sınır tanımadığı en önemli burç, Aslan’dır. Aslan burcu da seks yapmadan gün geçiremez. İkisi yan yana geldiklerinde, tüm gün, saatlerce farklı pozisyonlarla sevişebilirler. Başka mekânlarda ayaküstü seks deneyimi yaşayabilecekleri gibi, günlerce bir otel odasından ya da evden de çıkmayabilirler. Deniz kenarı, gece kulüpleri, striptiz barlar, dans ortamları da onları baştan çıkarır. Beraber, sürekli uyarılmış şekilde, loş alanlarda takılabilirler. Fakat, zaman zaman aralarında baskınlık problemi hasıl olabilir. İkisi de kıskançtır.

Akrep burcunun sevdiği pozisyonlar, İkizler burcuyla da yaşayacakları olabilir. İkizlerin havai ve soğukkanlı yapısı, Akrep’in alevli kişiliğini cezbedecektir. İkizler burcu da meraklı ve yeni deneyimlere açık bir tip olduğundan, Akrep’le etkileşime girmekten kendini alıkoyamayacaktır.

AKREP BURCUNUN SEKSTE SEVDİĞİ POZİSYONLAR NELERDİR?

Akrep burcunun sevdiği pozisyonlar denilince, hemen hemen bilinen tüm pozisyonlar sayılabildiği gibi, Kama Sutra, Tantra vd. üstünden giden kültürel pozisyonlar da sayılabilir. Ama, bir Akrep burcu için sekste en önemli şey, fantezilere açık olan, ağzı laf yapan, hafif maço ve argo konuşan bir partnerdir. Kadınlar için bu vazgeçilmezdir. Erkekleriyse, hükmedebilecekleri kadınları ayartırlar. Çıtkırıldım bir seks tecrübesindense, ortalığın tozunu dumanını attıran bir tutkunun şiddeti onları daha çok etkiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal