Akrep Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcu kimileri tarafından sevilmeyen, uzak durulacak bir burç gibi görülse de gerçekte akrep burcu ihtiraslarıyla, güçlü hisleriyle çok renkli bir burçtur. İşte akrep burcu ile ilgili her şey...

12.04.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-11:09) Akrep Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Bir su grubu olan akrep burcu aykırı bir kişilik olarak bilinmektedir. Diğer su grupları sakin ve duygusal olmalarına rağmen akrep burçları ateşli ve saldırgan kişilikler olurlar. Akrep burcuna meydan okunduğunda hemen karşı atağa geçerler. Kıskançlık, inatçılık, kincilik, kuşkuculuk en olumsuz yönleridir. Hayat ve ölüm arasında düşünmek onlara gizemli gelir.

Güneşin akrep burcunun üzerinde olması olumlu bir görüntü sayılmaz. Özellikle doğum haritanızda güneş 6. Evreye düşmüş ise sağlık sorunları da beraberinde gelecek demektir. Yüksek ateşli hastalıklar ve dolaşım (bağırsak) sistemi bozuklukları bunun göstergesidir.

Dünya akrep için bir deneyim sahasıdır, ancak onun oyun alanı değildir. Yaptığı hemen hemen her şeyi hemen her zaman ciddiye alır. Keskin şeritlerle çizilmiş bir alanı vardır. Önüne çıkan her nesne ya da canlıyla savaşır.

ERKEK AKREP BURCUNUN ÖZELLİKLERİ 

- Akrep burcu erkeği hisli, duygusal, daima kararlı ve duyarlı kişiliğiyle gözleri hep üzerine çekmiştir.

- Güler yüzlü ve canlı gibi görünse de özünde karamsar, içine kapanık bir hali vardır.

- Hayatın eğlencesine aşırı düşkündür. Özellikle lezzetli yemeklere, alkollü içeceklere ve cinsel arzulara karşı zaafı vardır.

- Akrep burcu erkeği çevresindeki insanlara karşı hep bir şüphe içindedir. Hiç kimseye kolay kolay güvenini tam olarak sağlayamaz. 

- Maddiyata aşırı derecede önem verir. Çünkü para denilen gücün insanlara güven verdiğini düşünür.


- Akrep burcu erkeğinin özellikleri arasında eleştirel olmaktan hoşlanan, ama tenkit edilmekten hoşlanmayan bir kişilik karşımıza çıkıyor.

- Açık açık sözleriyle güvenilir olan akrep burcu erkeği sevdiği insana aşırı önem verir. Onu daima el üstünde tutmaya en kıymetlisi yapmaya çalışır. Akrep burcu erkeği fedakardır.

- Akrep burcu erkeğinin gözleri çok etkilidir. Baktığı insana duygu ve düşüncelerini kolay ifade edebilir.

- Etrafındaki insanların kişilikleriyle ilgili tüm ayrıntıları kavrayabilir ve analiz edebilir. Analiz kabiliyeti aşırı gelişmiştir.

KADIN AKREP BURCUNUN ÖZELLİKLERİ 

- Akrep burcu kadını çekici, cilveli, akıllı, sezgileri güçlü ve sıcak kanlı olmasıyla bilinir.

- Akrep burcu kadınının özellikleri arasında en iyi bilineni, akrep burcu kadını sevdiğine ömrünü feda edebilir.  Sevdiğine bağlanır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünse de içinde gerçekte fırtınalar esmektedir.

- Kıskançlık ve ihtiras akrep burcunun özellikleri arasında genel olarak yer alsa da akrep burcu kadınında daha da ağır basmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal