Akrep burcu kadınının özellikleri nelerdir, akrep kadını tehlikeli midir? Akrep kadını hakkında bilinmesi gerekenler

Akrep burcunun özellikleri kadın merkezinde paranteze alındığında, erkeklere kafa tutan, özgür ruhlu, dominant bir insan karşınıza çıkacaktır. Onunla ilişki kurmak hiç de kolay değildir. Zahmet ve emek ister. İşte akrep burcu kadını hakkında bilinmesi gerekenler…

01.04.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-17:29) Akrep burcu kadınının özellikleri nelerdir, akrep kadını tehlikeli midir? Akrep kadını hakkında bilinmesi gerekenler

Akrep burcu, sabit tutkuları bulunan bir yapıya sahiptir. Mesela, yalnızlıkları onların takıntılarıdır. Kendilerini çok önemserler. Eğer, onun değerlerine saygı duymazsanız, anında üstünüzü çizerler. İlişkileri gerginlik ekseninde kurulduğundan, pamuk ipliğine bağlıdır. Hiçbir şeyi şiddetsiz algılayamazlar. Yaptığınız en ufak yanlışta sizi doğduğunuza pişman edebilirler.

Çok güçlü sezgileri bulunduğundan, her konuda fikir beyan ederler. Bu da, onların kendini beğenmiş ve küstah görülmelerine yol açar. Bu imajdan ötürü hiç rahatsız değillerdir. Keza, başkalarının onlar hakkında fikir öne sürmeleri sinirlerine dokunur. Eleştirel bir burçtur; eleştiri kaldırabildiği pek söylenemez.

Bir konuda aşırı uzmanlaşmaya eğilimleri vardır. İstedikleri şeyi sabrederek, belli bir disiplin içinde, bütün olumsuzluklara rağmen yaparlar.

Akrep burcu kadını hakkında bilinmesi gerekenler

Akrep burcunun özellikleri kadın açısından ele alındığında, en belirgin özelliklerinin güçlü iradeleri olduğu görülecektir. Bir şeye karar verirlerse, onları yollarından ancak ölüm döndürür. Kimsenin sözlerine aldırış etmeden harekete geçerler. Sezgileri bir konuda onu hareket geçiriyor ise düşünmeksizin ileri atılır. Çok keskin bir hafızası vardır. Anılarını, geçmişi, hele kendisine yapılanları asla unutmaz. Kimi kez, kötü olaylar karşısında kavga ettikleri kişilere kin besleme özellikleri meydana çıkar. Bilhassa, ikili ilişkilerinde kıskanç tavırlara büründüklerinden, bazen partnerlerine nefes aldırmayabilirler.

Akrep burcu kadının özellikleri

Aldatılmaya dayanamazlar. Ona yalan söylediğiniz, onu oyaladığınızı düşünürse, notunuzu anında kırar. Daha da ileri gittiğinizde, yaşanılan olayın vahametine göre, sizi ifşa da edebilir. İnsanlara rezil olabilirsiniz.

Güçlü erkeklerden hoşlanır. Bu, genelde fiziksel güç anlamındadır. Sporcu, yağız, karın kasları baklava dilimleri şeklinde biçimlendirilmiş vücutçu erkekler onu uyarabilir. Akrep kadınının sınırsız arzuları, fantezileri ve yüksek libidosu vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal