Akrep Burcunun Anlamı

Burçlar kendi içlerinde niteliklerine göre üç gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Akrep burcu, sabit burçlardan biridir. İşte Akrep burcunun anlamı...

18.07.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-14:55) Akrep Burcunun Anlamı

Sabit burçlar mevsimlerin ortalarında bulunurlar. Akrep burcu da sonbahar mevsiminin ortasında yer alır. 24 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğanlar Akrep burcudur. Akrep burcunun yönetici gezegeni Plüton’dur. Elementi ise sudur. Peki Akrep burcunun anlamı nedir? Akrep burcunun özellikleri nelerdir?

Akrep Burcu Özellikleri

Akrep burcu kişiler, gizemli karakterleri ile bilinirler. Güçlü bir duruşları vardır. Çok konuşmaktan hoşlanmayan akrep burcu insanlar, az ve öz cümlelerle kendilerini anlatmayı tercih ederler. Genelde sessizdirler.

Çalışmayı ve araştırmayı çok severler. Kararlılıkları ve kuralcı yönleri ile her işin üstesinden gelebilirler. Hedef odaklı hareket etmekten hoşlanırlar. Onların dikkatini dağıtmak çok kolay değildir. Bir yola baş koyduklarında, o yolu bitirene kadar rahat edemezler.

Akrep burçları ne düşündüklerini çok belli etmezler. Her şeyi dile dökmeyi sevmezler. Aslında duygusal olmalarına rağmen bu duyguları içlerinde yaşamaktan hoşlanırlar.

Akrep burcu insanların en belirgin özellikleri çok kinci ve intikam sever olmalarıdır. Onlarla düşman olmak oldukça can sıkıcıdır. Yapılanı asla unutmazlar ve karşılık vermek için her ihtimali zorlarlar.

Yalan, en affedemedikleri şeydir. Sezgileri de çok kuvvetli olan akrep burcu kişiler, güven duygusuna aşırı önem verirler. Bu nedenle, kendilerini güvende hissetmek için her şeye şüpheyle yaklaşırlar.

Akrep burcu insanlar genellikle eğitim ve iş hayatlarında başarıyı yakalarlar. Hırslı ve azimlidirler.

Bu nedenle bazen sert biri oldukları için eleştirildikleri de olur.

Akrep Burcu Kariyer Hayatı

Akrep burçları oldukça soğuk kanlı ve sorumluluk sahibi insanlardır. Bu nedenle zor işlerde de başarılı olmaları olağandır. Meraklı ve çalışkan yapıları ile iş ortamlarında ön plana çıkarlar. Doktorluk, ajanlık, polislik, araştırmacılık, yer altı ile ilgili meslekler onlar için çok uygundur.

Akrep Burcu Sağlık Durumu

Akrep burçları, hayat koşullarına oldukça dirençli kişilerdir. Bu durum bazen fark etmeden çok yorulmalarına sebep olur. Özellikle ileri yaşlarda ruhsal veya fiziksel sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirler. Kadınlar için rahim bölgesi riskli bir bölgedir. Erkekler ise prostatla ilgili sıkıntı yaşayabilirler.

Akrep Burcu Özel Hayatı

Akrep burcu kişiler, özel ilişkilerinde çok sahiplenici olurlar. Kıskançlık huyları da vardır. Ten uyumu onlar için son derece önemlidir. Tutkulu aşk ilişkilerinden hoşlanırlar. Duygularını kolay belli etmeseler de gerçekten sevdiklerinde sonuna kadar gitmek isterler. Doğru kişiyle yuva kurmak onlar için çok değerlidir. Gururlu bir yapıları vardır. Gurur, onlar için kırmızı çizgidir.

Akrep Burcu Ünlü İsimler

- Katy Perry
- Kıvanç Tatlıtuğ
- Maradona
- Yılmaz Erdoğan
- Leonardo Di Caprio
- Erkan Can
- Calvin Klein
- Kemal Sunal
- Bill Gates
- Picasso
- Emel Sayın
- Julia Roberts
- Voltaire

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal