Akrep Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Akrep burcu, tutkusu ve çekiciliği ile tanınan bir burçtur. Akrep burcu, Zodyak üzerinde sekizinci sırada yer alır. Peki, akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

18.07.2020-14:52 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-14:53) Akrep Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Akrep burcunun elementi sudur. Gezegeni Plüton’dur. Plüton, gücün ve kendini yenilemenin gezegeni olarak bilinmektedir. Akrep burcunun taşı Opal, günü Salı rengi ise Kırmızıdır. Akrep burcu, vücutta cinsel bölgeleri temsil etmektedir.

Peki, Akrep burcu kadınının genel özellikleri nelerdir? Akrep burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar hangileridir? Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Akrep Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcu kadını sadakatine düşkündür. Kararlı ve azimli olması sayesinde, kolay kolay kimseyi yarı yolda bırakarak gitmez. Akrep burcu kadını, yer yer duygusal davransa dahi sakin ve sabırlıdır. Aynı zamanda, sorumluluk almayı, görevlerini yerine getirmeyi sever. Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun cevaplarından bir tanesi ona sorumluluk ve görev anlamında uyum sağlayabilecek erkeklerdir. Kendisi sadık olduğu için sadakatsizliğe tahammülü yoktur Akrep kadınının.

Akrep kadını, yaratıcı ve tutumlu bir kadındır. Aynı zamanda, oldukça çekici ve tutkuludur. Bunun yanında, yeri geldiğinde aşırı kıskanç olabilir. Bu tarz durumlarda ya da tersine denk geldiğinde oldukça yıkıcı ve kırıcı bir insan olabilir. Kıskançlığı nedeniyle sürekli şüpheye düşer.
Akrep Burcu Kadınının En İyi Anlaştığı Burçlar Hangileridir?
Akrep burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar, Yengeç, Balık ve Oğlak burçlarıdır. Bu korumacı, sadakate önem veren ve taş gibi yerinde ağır olan burçların arasındaki uyum, beraberinde uzun süreli ilişkiler getirir. Mesela, Yengeç erkeğinin sadakate olan düşkünlüğü, Akrep kadınının kıskançlığını azaltacaktır.

Akrep Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Dürüst ve sadık erkeklerden. Akrep burcu kadını sadakati ön planda tutar. Bu nedenle karşı taraftan da koşulsuz şartsız bir sadakat bekler. Gözü dışarıda olan erkekleri küçümseyerek bir süre sonra onlardan uzaklaşırlar.
Akrep kadınlarının hoşlandığı erkek tiplerinden biri de güçlü erkeklerdir. Sıradan ve basit erkekleri kendilerine değer görmezler, bu nedenle de önemsemezler. Bu nedenle sağlam yapıda karakteri olan erkekler Akrep kadınları için çok daha çekicidir.

Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun yanıtlarından bir tanesi de gizemli erkeklerdir. Akrep kadınlarının kendileri de biraz gizemli kadınlardır. Bu nedenle karşılarındaki insanı apaçık görmeyi pek de sevmezler. Yine kimse karşısında kendilerini açmazlar. Açtıkları durumlar ise çok nadirdir.

Akrep burcu kadını, birden her şeyini öğrendiği erkeği artık çekici bulmayabilir. Bir bulmacayı tamamlar gibi, kendinizi Akrep burcu kadınına yavaş yavaş açmanız, sizin çok yönlü bir insan olduğunuzu ve keşfetmesi gereken bir hayatınız olduğu izlenimini uyandıracaktır.

Akrep burcu kadınının tutkusuna ve cinsel hayatına yetişebilecek, eşlik edecek erkekler Akrep burcu kadınları için oldukça çekicidir. Çünkü Akrep kadınları, cinsel yaşamlarını, hayatlarını bütünleyen bir parça olarak görür ve ona önem verirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal