Akrep Burcu Cinsellikle Nasıl?

Akrep burcu neredeyse cinselliğin öbür adıdır. O, yemeden içmeden dursa dahi, sevişmeden duramaz. Seks çağrışımı yapan her şeye inanılmaz bir tutku besler. Peki, akrep burcu cinsellikle nasıl?

17.07.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-17:33) Akrep Burcu Cinsellikle Nasıl?

‘‘Dirty talk’’ telefon konuşmaları, cinsel imalı yazışmalar, farklı kişilerle deneyimler hep ona göredir. Asla çekingen değil, bilakis aşırı özgürdür. Kendisine hesap sorulmasından ve yargılanmaktan da nefret eder. Eğer, onu sorgularsanız, sizinle tartışacaktır. Kendi kişiliğinden kimse için ödün vermez.

Akrep burcu cinsellikle nasıl bir iletişim kuruyor denilirse, her şeyin altında seksüel bir sebep aradığı söylenebilir. Seksi insanlara hayrandır. Cinsel cazibe onu hemen çekim alanına alır. Beğendiği insanın peşinden durmaksızın koşar. Bir yatak deneyimi onun için dünyalara bedeldir. Sevişerek yenilenir.

Akrep Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Akrep burcu cinsellikle etle tırnak ilişkisi içindedir. Fantezi dünyası çok gelişmiştir. Her yerde, her an seks yaşayabilecek potansiyele sahiptir. Çıplaklık onun için utanılacak bir durum değildir. Aksine, bedenini büyük bir cüretle ve övünçle sunar. Karşısındaki insandan da aynı cüreti bekler. Korkaklığa, pasifliğe gelemez.

Akrep Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Akrep burcu cinsellikle nasıl bir bağ kuruyorsa, ondan vazgeçemediği gibi, iyi sevişen bir insandan da kolayca vazgeçemez. Onun tatmini önemlidir. Arzu doludur, ateşlidir. Zevk noktalarının keşfedilmesi onda önüne geçilemeyecek şehvetli bir açlık yaratır. Saatlerce sevişebilir. Sabahtan akşama kadar bir eve kapanabilir. O yönde, partnerinin de çok ateşli, cinsel libidosu kuvvetli biri olması gerekir. Seks esnasında argo konuşabilir, sınır tanımaz. Yatağa bağlanmak, saçlarının çekilmesi, ona seksüel küfürler edilmesi, vücudunun emilmesi hoşuna gider. Kırmızı rengine zaafı olduğu için gülleri, bu tarz çarşafları, şarabı da çok sever. Onunla seçkin geceler geçirmeniz mümkündür. Sekse kesinlikle hayır diyemez.

Akrep Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Akrep burcu cinsellikle nasıl bir uyum içindeyse, partnerinin de uyum içinde olmasını beklediğinden, toy insanlarla uğraşamaz. Olgunlaşmamış, ergen tavırlar içine giren, bencil, yargılayıcı, ukala tiplere sinir olur. Onlara laf söylemesi; hatta, onlarla sert bir şekilde kavga etmesi de mümkündür. Kimsenin kimseyi yargılamasına dayanamaz.

Akrep burcu cinsellikle nasıl bir mücadele içindeyse, yatakta da aynı savaşı vermeyi sürdürür. Yüksek sesli inlemeler, saçlarının dağılması, partnerinin terinin suyunu emmeler, pozisyon değiştirmeler onun için ilgi çekicidir.

Seks onun için bir arbede alanıdır; yumuşak tavırlardansa, maço tavırlar onu çeker. Erkekleri de baskın, seksi kadınlara zaaf duyarlar. Pornografik sevişmenin insanlarıdırlar. Ayıp diye bir sınırları yoktur. Siz de izin verdiğiniz ölçüde, sevişmek adına, her türlü sınırı aşabilirler. On güvenmeniz olasıdır. Çünkü, içgüdülerine hakim olamamaları seksi sevdiklerindendir, bencilliklerinden değil.

Tutku paydası bulunmaksızın, sakin sularda yüzülecek bir ilişki onlara göre değildir. Onlar fırtınalı denizleri severler. Büyük dalgaların kaptanlarıdırlar. Küçük hesapların, basit insanlarla yaşanacak günlük deneyimlerin aktörleri veya aktrisleri olamazlar. Kendilerine hayran kalınması da, performanslarını daha fazla arttıracaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal