Akne ve Sivilceler İçin Çay Tarifi

Akne ve sivilceler özellikle ergenlik döneminde görülen cilt sorunlarından biridir. Kadın erkek herkes için problem olan sivilce ve akneleri kurutacak bir çay tarifimiz var.

02.02.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-12:25) Akne ve Sivilceler İçin Çay Tarifi

Akne ve sivilceler özellikle ergenlik döneminde görülen cilt sorunlarından biridir. Kadın erkek herkes için problem olan sivilce ve akneleri kurutacak bir çay tarifimiz var. İşte detaylar...

Akne ve sivilce, en çok yaşadığımız cilt sorunlarının başında geliyor. Akne tedavisinde cildi temizlemek ve doğru ürünleri kullanmak oldukça önemli. Bu tedaviyi içeriden beslemek de en az doğru ürünleri bulmak kadar önem taşıyor. Akne ve sivilceleri kurutmaya yardımcı olan çay tarifimizi denemek ister misiniz? İşte tarifi...

Gerekli malzemeler:

- 1 avuç maydanoz

- Yarım limonun suyu

- 1 bardak su

Yapılışı:

Maydanozları ince olacak şekilde doğrayın ve su ile beraber bir tencereye alın. 5 dakika kaynattıktan sonra altını kapatın. Limon suyunu da ilave edip, tüketebilirsiniz. 

Tüketim Önerisi

Bu çayı her gün bir fincan da olsa tüketirseniz,sivilcelerinizdeki iyileşmenin farkına varacaksınız. Ancak akneleriniz için bir uzmana gitmeyi ihmal etmeyin. Bu tarif, doktorun önerdiği tedaviye ek olarak uygulanabilir. Yine de bir uzmana danışamnızda fayda var.

Çayın Faydası

Maydanoz ve limon çayı, gözeneklerin temizlenmesine ve sivilcelerin kurumasına yardımcı olur. Düzenli olarak tüketilen çay, cildinizin yavaş yavaş temizlemesini sağlar ve aynı zamanda aktif akneleri de iyileştirir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal