Ağız Çalkalama Sularının Farklı Kullanım Alanları

Ağız çalkalama suları, ağız ve diş bakımı için kullanılsa da farklı kullanım alanlarıyla da şaşırtıyor. İşte ağız çalkalama suyunun farklı kullanım alanları...

31.01.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-16:20) Ağız Çalkalama Sularının Farklı Kullanım Alanları

Ağız çalkalama suları, ağız ve diş bakımı için kullanılsa da farklı kullanım alanlarıyla da şaşırtıyor. İşte ağız çalkalama suyunun farklı kullanım alanları...

Ayak Mantarlarını Yok Eder

Ayağınızı ağız çalkalama suyu ve su içeren leğende bekleterek mantardan kurtulabilirsiniz. Bekletmeniz gereken süre 20 dakika.

Çöp Kokusunu Arındırır

Çöpünüz kokmaya mı başladı? Kağıt havluya ağız çalkalama suyunu dökün ve çöpün kenarına koyun. Kötü kokunun gittiğini göreceksiniz.

Yüz Temizliğinde Kullanın

Antiseptik özelliği bulunan ağız çalkalama suyunu yüz temizliği için kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımında harikalar yarattığını göreceksiniz.

Kepeği Geçirir

Saçınızın dibine ağız çalkalama suyuyla masaj yapın ve ardından başınıza havlu sarın. Birkaç dakika sonra da saçınızı sadece suyla yıkayın. Kepeğin gittiğini göreceksiniz.

Telefon Ekranını Temizler

Telefonunuzun ekranını tertemiz yapmak için de kullanabilirsiniz.

Bitlerden Kurtarır

Çocuğunuza bit bulaştıysa endişelenmeyin. Pahalı ürünler kullanmadan da bitten kurtulabilirsiniz. Sirke ve ağız çalkalama suyunu eşit oranda sprey şişesinde karıştırın. Saçına güzelce püskürtün ve masaj yapın. Daha sonra duş bonesi takıp bekletin. Son olarak da saçını güzelce tarayın. Aynı şeyi bitten kurtulana kadar tekrarlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal