Acısız Ağda Nasıl Yapılır? Acısız Ağda Yapmanın En Kolay Yolu Nedir?

Kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmak için başvurduğu yöntemlerden biri olan ağda yapmanın en pratik yolu nedir? İşte ağda yapımının en kolay yöntemi ve bazı pratik öneriler.

14.05.2019-14:36 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-14:22)

Kadınların en sık karşılaştığı problemlerden biri istemedikleri tüylerin yüzlerinde çıkmasıdır? Peki bu tüylerden kurtulma yöntemi olarak bilinen ağdayı yapmanın en pratik yolları;

AĞDA YAPILACAK ZAMANI İYİ SEÇİN  

Ağda yapmaya karar verdiğinizde seçilen zaman çok önemlidir. Genelde uzmanlar adet döneminde yani regl döneminde yapılan ağdanın daha fazla acı verdiğini söylemişlerdir. Acısız ağda için en uygun dönem regl döneminden sonra ilk hafta ya da adet olmadan önceki haftadır.

KARANFİL YAĞINI DENEYİN  

Karanfil yağı kısmı olarak uyuşturduğu için karanfil yağı ile ağda yapanlar acıyı azaltma etkilidir. Cilde yan etkisi olmayan karanfil yağı ağda yapılacak bölgeye sürülür ve 10 dakika bekledikten sonra uyuşma sağlanır. 

ACISIZ AĞDA KREMLERİ 

Acısız ağda yapmak için ağda kremleri bulunur. Bölgesel uyuşma sağlayan bu kremler acıyı ileten sinirlerin uyuşmasını sağlayarak belli bir süre ağda yaparken acı çekmenizi önleyecektir. Piyaada bilinen ve doktor reçetesi ile satılan Emla ve Anestol krem alarak acı çekmeden ağda yapmanız mümkün.  

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal