Abiye Elbise Modelleri

Zayıf Kadınlar Nasıl Abiye Tercih Etmeli? Kilolu Kadınlar için En Uygun Abiye Modeli Nedir? Payetli Abiye Elbise Modası Geçti Mi? İşte detaylar...

30.06.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-16:10) Abiye Elbise Modelleri

Moda sektörünün gelişen tasarımları ve ünlü tasarımcıların imza attıkları abiye elbise modelleri her sezon bambaşka stillerle podyuma taşınıyor. Bu sezon podyumlarda gördüğümüz modeller klasik kesimleri ve tek renkli tasarımlardı.

70’li yıllara geniş dönüş yaşanan moda dünyasında abiyeler vualet aksesuarla tamamlanmıştı. İngiliz kraliyet stilinin abiye elbiselere taşındığı bu sezon modern seçimler ve kombinler yapmak oldukça zor.

Abiye elbise modelleri seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve dönemin en modern modellerini haberimizden öğrenebilirsiniz.
Zayıf Kadınlar Nasıl Abiye Tercih Etmeli?
Moda dünyasında tasarım oldukça geliştiği için her kadın fiziğine en uygun abiye elbiseyi kolaylıkla bulabiliyor. Zaten podyumlarda gördüğümüz modeller zayıf olduğu için üzerinizde nasıl duracağını tahmin edebilirsiniz. Yeni sezonun abiyeler zayıf kadınların taşıyabilecekleri vücudu saran tasarımlara sahip.

Uzun abiye tercih ediyorsanız saten kumaş ve düz kesim abiyeler kullanmalısınız. İç giyim trendlerinin sokağa taşındığı yeni sezonda abiye stilleri de iç giyim parçalarını anımsatıyor.

Saten geceliklerden neredeyse farklı olmayan modelleri ünlülerin üzerinde görmeye başlamıştık. Yeni sezonun kataloglarında görebileceğiniz bu elbiseler zayıf kadınlar için en doğru seçimlerden biri olacak.
Abiye elbise modelleri geçmiş yıllarında stillerini yansıtırken renk seçimlerinde de geriye dönüş olduğunu görüyoruz. Bu sezon abiye elbiselerde canlı kırmızı renkler ön plana çıkıyor. Normalden daha zayıfsanız kesinlikle renk seçiminiz kırmızı olmalı.

Siyah renge geri dönüşün yaşandığı bu sezon abiye seçiminizi siyah yapabilir ve harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Eğer kısa abiye tercih ediyorsanız saten modellerin midi boy ve yırtmaç detaylarına göz atabilirsiniz. Saten abiye modelleriyle birlikte bu sezon payetli, volanlı, mini elbiseler de revaçta.

Kilolu Kadınlar için En Uygun Abiye Modeli Nedir?
Abiye modasında siyah renge geri dönüş olması kilolu kadınlar için büyük avantaj sağlıyor. Elbise kumaşları kalın ve dökümlü olmadığı için bu sezonun en trend modellerini kusursuz taşıyabilirsiniz. V yaka saten elbiseler tercih ederek göğüsleri olduğundan küçük gösterebilir, düz kesimli uzun abiyelerle daha orantılı bir görünüm kazanabilirsiniz.

Fazla kilolarınız elbette kusur değil ama vücudunuzu orantılı göstermemeniz abiyelerin istediğiniz gibi görünmesini de engelleyecek.

Bu yüzden vücudunuzda orantısız bölgeleri muhafaza edecek düz seçimler yapmalısınız. Volanlı kolların karşımıza çıktığı tasarımları tercih etmeyin. Elbisenin üst detaylarında mutlaka derin V yaka tercih etmelisiniz.

Payetli Abiye Elbise Modası Geçti Mi?
2021 podyumlarında ışıl ışıl parlayan tasarımlardan biri de payetli elbiselerdi. Payetli elbise modası geçtiğimiz sezondan bu yana devam ediyor. Kataloglarda sıkça göreceğiniz bu modellerde yeni trend mini elbiseler.

Uzun payetli elbiselerin modası geçtiği için bu sezon tercihlerinizi mini abiyelerden yana yapabilirsiniz.

Abiye elbise modelleri genellikle tek kollu parçalar olarak tasarlanmıştı. Yeni sezonda da devam eden tek kol detayı daha hacimli ve cazibeli bir tasarıma sahip. Bu elbiselerle modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız doğal saçlar ve doğal makyajla kullanmalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal