5 Dakikada Ameliyatsız Burun Daraltma

Burnunuzdan hoşlanmıyorsanız ameliyat masasına yatmanıza gerek yok, artık basit ama akıllı makyaj teknikleri ile burnunuzun o yumrulu özelliğini gizleyebilirsiniz.

28.01.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-11:32) 5 Dakikada Ameliyatsız Burun Daraltma

Daha önce aynaya bakıp burnunuzu nasıl küçülteceğinizi merak ettiyseniz ameliyat masasına yatmadan yapabileceklerinizin olduğunu bilin. Burnunuzun görünümünü geçici olarak değiştirmek için makyaj hilelerinden yararlanabilirsiniz.

Saç şeklinizle nasıl yüz şeklinizi ortaya çıkarıyorsanız, uyguladığınız makyaj tekniğiyle de yüzünüzü ön plana çıkarabilirsiniz. 

Kusursuz burun kontürü ve vurguları büyük fark yaratabilir! Burnunuzu nasıl şekillendireceğinize dair yapmanız gerekenleri size sıraladık. 

KONTÜR TEKNİĞİ UYLGULANMALI

Geniş burunları daraltmak için kontür tekniği uygulamak gerekir. Burun nerede genişse kontür tekniği orada uygulanmalıdır.

Koyu renk bir pudra, toz fondöten ürünleri kullanılabilir, fondöten üzerine uygulamak için de krem ürünler kullanmak gerekir. Ciltten iki ton koyu olmalıdır.

Burnun kenarlarına koyu renk fondöten sürülür. Bu da burnun daralmasını sağlar. Kontürde en önemli şey iyice dağıtmaktır, yoksa çok çirkin bir görüntü sahibi olabilirsiniz.

Tam kontrast sağlanması için, üzerine de ince bir highlighter uygulayabilirsiniz. Eğer burun kenarları da genişse, onları da çizgi çekerek daraltabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal