5 Adımda Makyaj Yapmadan Güzel Görünmenin Yolu!

Cildinizin sağlık durumu iyi olursa sizin görüntünüz de o kadar iyi olur. Bu durumda cildinizi iyi temizlemiş olmanız çok önemlidir.

18.01.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 18.01.2018-16:33) 5 Adımda Makyaj Yapmadan Güzel Görünmenin Yolu!

Cildinizin sağlık durumu iyi olursa sizin görüntünüz de o kadar iyi olur. Bu durumda cildinizi iyi temizlemiş olmanız çok önemlidir. Cilt tipinize göre kullandığınız ürünler ile düzenli olarak cilt temizliğinizi yapın. Özellikle akşam yatmadan önce mutlaka cildinizi temizlemeye özen gösterin. Sabah kalktığınızda aynada yüzünüzün ışıldadığını görebileceksiniz. Gün içerisinde cildinizde oluşan kirleri yatmadan önce temizlemeniz rahat bir uyku çekmeniz için de iyi olacaktır.

İşte sizi makyaj yapmadan güzel gösterecek 5 adım…

1- Sağlığınıza özen göstermeniz için her gece yatmadan önce mutlaka cildinizi temizleyin ve nemlendirin.

2- Göz altında kapatıcılara başvurmak yerine akşamları yatmadan göz çevrenize uygun olarak hazırlanmış kremler ile bakım yapabilirsiniz. Sabahları da güne başlamadan önce aydınlatıcı özelliğe sahip nemlendiriciler size yetecektir.

3- Cildinizin ışıltılı bir görünüme sahip olması için günde mutlaka 7 saat uyumanız gerekmektedir. Yeterli uyumadığı takdirde bunun etkileri de direkt olarak cilde yansımaktadır.

4- Cildinizdeki ölü derileri temizlediğinizde cildiniz de yenilenecektir.

5- Dişlerinizi düzenli olarak fırçalamanız ve temizlemeniz ağız bölgenizin daha sağlıklı ve güzel gözükmesini sağlar. Beyazlatıcı diş macunlarından yardım alarak dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal