5 Adımda Bella Hadid Makyajı

Kardeşi Gigi Hadid ile magazin basınının gündemini meşgul eden Bella Hadid'in kusursuz güzelliği ise kadınların gündeminde... Makyajında farklı teknikler uygulayan Bella'nın kedi gözü makyajı ise merak konusu. İşte Bella Hadid'in makyaj sırları.

28.03.2019-11:31 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-11:48) 5 Adımda Bella Hadid Makyajı

Fotoğraf çekimi için Türkiye'de bulunan Amerikalı model Bella Hadid'in duru güzelliği tüm kadnların yakın markajında. Çeşitli makyaj trendlerine neredeyse öncülük eden Hadid, günlük hayatında daha sade ve nude tonları tercih ediyor. 

NEMLENDİRİCİ VE TONİK VAZGEÇİLMEZİ

Bella Hadid makyaj malzemesine çok para harcadığını itiraf ediyor. En çok nemlendirici ve tonik aldığını söyleyen Hadid, makyajının olmazsa olmaz adımları olarak bu iki ürünü gösteriyor.

RİMELİ HER MAKYAJINDA KULLANIYOR

Beğendiği rimellerle mutlaka bakışlarını belirginleştirdiğini söyleyen güzel model, bronzlaştırıcı ürünlerle de tenini renklendirdiğini söylüyor ve bronzlaştırıcıyı elmacık kemiklerine uyguladığını belirtiyor.

SICAK RENKLİ ÜRÜNLERİ SEVİYOR

Bella Hadid cilt rengini sıcak hale getirmek ve solgun bir görüntü yaratmamak için mutlaka şeftali ve bronz tonlarından birini makyajına kattığını belirtiyor. Böylece vücut ve yüz rengini rahatlıkla eşitleyebildiğini söylüyor.

KAŞLARINI DAİMA ŞEKİLLENDİRİYOR

Güzel model kaşlarına makyaj sırasında mutlaka şekil verdiğini söylüyor. Kaşlarının göz yapısını önemli ölçüde değiştirdiğini belirten Hadid, kaşlarının güzel görünmesine önem veriyor.

DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZI

Dudaklarının dolgun görünmesini tercih ettiğini belirten Bella Hadid, dudak dolgunlaştırıcı ürünleri sevdiğini ve bol bol kullandığını söylüyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal