30 Yaşında Kadınlar Cilt Bakımında Nelere Dikkat Etmeli?

Yaşınız ile beraber cildinizin de ilgiye ihtiyacı artar. Genç ve canlı görünümünüzü korumak ve her zaman sağlıklı kalmak istiyorsanız cildinize hakettiği özeni ve alakayı göstermelisiniz.

15.11.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-10:55)

Cildinizin ilerleyen yaşlarınızda hala canlı ve genç görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken günlük alışkanlıklar olmak zorunda. Gelin bunlar neler birlikte bakalım.

MAKYAJI SİLMEDEN YATMAYIN

Eğer hala makyajınızı sllmeden yatıyorsanız, bu durum cildinizin erken yaşlanmasına neden olacaktır. Bu nedenle muhakkak cildinizi daha akıllıca ve nazik temizlemeye dikkat etmelisiniz. Nazik bir temizleyici kullanarak, ıslak cilt üzerinde küçük, dairesel hareketlerle cildinizi temizlemeye ve makyajınızı çıkarmaya önem verin..

TONİK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN

Birçok kadın toniğin ne işe yaradığını, cilt üzerinde nasıl bir etki bıraktığını bilmez. Fakat tonik cildinizi epey çok güçlendirecek. Cildinizi temizledikten sonra yatıştırmak için yumuşak, nemlendirici özelliği olan tonikleri seçin.

GÖZ ÇEVRENİZİ NEMLENDİRİN

Cildin ilk yaşlanma etkilerini göz çevresinde görebiliriz. Bu sebeple mutlaka göz bakım kremi kullanmalısınız. Özellike hyaluronik asit barındıran nemlendiriciler kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal